"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Ağar'ın Pkk politikası / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Mehmet Ağar' ın ''dağa gideceğine gelsin düz ovada siyaset yapsın'' sözleri çok acıdır.. G.kurmay başkanı Büyükanıt haklı şiddetle kınıyoruz. |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Mehmet ağarı hiç sevmem ama son söylemlerini yürekten destekliyorum. Bu şavaş bitmeli. İçimin tüm çığlığıyla bağırıyorum. BARIIIIIIIŞ... yeterki barış istesin Şeytanla bile kardeşim.. |
|
| #3 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sayın Ağar'ın önerisine canhıraş bir şekilde katılmakla beraber çağrının bazı cazip seçeneklerden yoksun olduğunu düşünüyorum.Düz ova gibi tekil bir seçeneğe saplanmayalım plajlarda açıkdenizlerde müstahkem mevkilerde uludağda ormanlık alanlarda hatta platolarda siyaset yapsınlar.Özellikle lider kadrolar devlet memuriyetine yerleştirilsin bir kısmı asimetrik saldırı taktikleri konusunda orduya danışmanlık hizmeti versin , mühendislik ve kimya konusunda eğitim alanlarda eldeki kan lekesini ön yıkamasız çıkartan deterjan kimyasalları üzerinde çalışsın ha birde olmazssa olmaz şart dağdan dönüşte keleş namlularına çiçek dikilecek mayın,elbombası ve rpg 7 lere barışı sembolize eden güvercin,defne dalı vs semboller çizilecek. |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| mehmet agar gibi bir adamın agzından demokrasi sözcükleri duymam şüphelendirdi beni.. umarım içten söylemlerdir bunlar.. saygılarımla.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| 1992 konseptinin mimarların ağar siyasete geçince bürokrasinin baskısından kurtulmuş anlaşılan... sözler bilindik ağara hiç benzemiyor... Ben var ya benn.. Bu siyaset denilen şeyden nefret etmekte çok haklıyım. Ama yinede kin kusmayacağım ağar'a zararın neresinden dönülürse kardır. Bu sorun hem kürt halkını hemde türk halkını mağdur etmekte... Geçmişin kıcıklığına başvurmadan el atan herkese selam ederim... |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| |
|
| #7 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
sanırım teröröün devamını destekleyen bir tepkiydi sayın erdi'nin ki.. saygılar... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
| |
| #8 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Bu yazı alkışlanır... | |
|
| #9 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Şiddet hiç bir sorunun çözümü değil.. Fakat Sn. Ağar' ın cümlesi bir garip geldi bana.. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim bu cümleyi sn. Ağar' dan duymayı garipsedim.. Umarım samimidir bu temennisinde.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Mehmet Ağar ı hiç sevmem zaten demokrasi söylemleride oy toplamak içindir yoksa bir burjuva devletinde demokrasi sadece burjuva içindir......... __________________
Bir İsyancının İzlenimleri... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|