"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Size ilginc bır sorum var ama bılenler lutfen mesaj yazmasınlar kısa bır sure bıraz dusunulsun bu soru ustunde. Bir gun bır coban koyunlarını otlatırken uykusu gelır ve bir elma agacı altında uyumaya baslar. Ruyasında kafasına bır elma dustugunu ve öldugunu gorur. Uyanır uyanmaz kafasına bır elma duser ve ölur. Ben burada bır mantık hatası yaptım ama ne ? __________________
emre² |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| elma insanı öldürmez mi? cevapilk bu geldi aklıma.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-10-06 22:37 . |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| koyunların otlatılabileceği bir yerde elma ağacı olabilme ihtimali var mıdır? (coğrafyadan tarımdan anlamam) eğer yoksa sanırım hata burada |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| sn tcherazzi adam rüyasında öldüğünü görüyorsa ve uyanır uyanmaz da ölüyorsa bunu kime anlatabilir ki, adam zaten ölüyor değil mi? Ben böyle düşünüyorum.Teşekkürler __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-10-06 15:29 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| daha önce görmediğimiz ve bilinçaltımıza depolanmayan birşeyi rüyamızda görebilmemiz mümkün değildir.. böyle birşeyler okumuştum bir yerde.. bu olabilir mi?? __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Apr 2006
| Ben daha önce duymuştum bunu. Cevap pernetyanın dediği gibi.. söylememen gerekiyord ama pernetya bulmuş zaten vs... |
| #7 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2006
| bende aynı şeyi söyleyecektim ama pernetya benden önce yazmış. Geç kaldım.. |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| rica ederim sn tcherazzi __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #10 | |||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Öncelikle hikayenin gerçek olma gibi bir iddiası yok. Farazi bir durum sadece. Asıl önemli olan şey ise... Bazı 'üçüncü kişiden aktarım' tipinde olan hikaye ve roman yazım türlerinde yazar adeta 'tanrı' rolündedir. Her karakterin kafasından geçeni okuyucuya anlatabilir. Çevredeki her türlü ayrıntıyı, karakterlerden hiçbiri farketmese bile, hikayeye ekleyebilir. Bence Güray'ın verdiği cevap nispeten daha mantıklı: Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|