"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aşkın ömrü kaç yıldır? aşkın geçici olduğuna inanlardan değilim çünkü kendimden biliyorum.aşkın yaşaması ve büyümesi karşınızdaki insana bağlı diye düşünüyorum.peki sizin fikriniz nedir? sizde aşkın uzun süreliğine inanmayanlardan ve aşkı uzun süre yaşamayanlardan mısınız? __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Kavramlara takılmak istemiyorum.İlk iki sene akla geldikçe karın ağrısı veren birşey ama sonradan geçiyor.Çocuktuk yeni büyüyoruz önümüzdeki on senede belli olur aşk ne demekmiş bizde. Allah hepimize hayırlısını kısmet etsin. __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Alıntı:
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Aşkın ömrü bitene kadardır. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| 2 bilemedin 3 hafta gerisi yalan önemli olan kafaların uyuşması aynı perspektifden hayata bakabilme. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| "Cliché" ler vardır ya, aşkın ömrü bu kadardır, şu kadardır diye... Bence onu yaşatandadır cevap... Sürdürendedir. Ne kofluklar, ne evlilik, ne rutinlik öldürebilir aşkı. Onu öldüren kişinin kendisidir. Evliyim, aşığım, ömür biçmiyorum bu duygulara, sadece yaşıyorum... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| bence de aşkın ömrü yoktur...Ben yaşadıkça ve sevdiğim insan yaşadıkça aşk hep var olacak.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aşk yaşandıkça,paylaştıkça büyür.O yüzden aşkın ömrü birlikteliklerin sağlamlığına bağlıdır bence __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aşkın başlaması 1 sn sürer ve bitmeside.. ancak onu besler ve gerekli özeni gösterirseniz bir ömün sürer.. ve tahmin edemeyeceğiniz kadar narindir... |
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aşk sen nelere kadirsin ... ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|