"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sizce hayvan kimlere denir? http://www.youtube.com/watch?v=aUFs-WdtTbs Bu videoyu bir arkadaşım mail olarak bana göndermiş.Bende bunu sizlerle paylaşmak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| şiddet uygulayan her sınıfı bu kategoriye sokabiliriz. o küçük kıza kalkan elin sahibi gibi aynı.. şiddet hiç bir şeyin çözümü yoktur,hayvanların bile yavrularını her şeyden sakındıgını düşünürsek biz insan kategosinine giriyor muyuz? minik suratlara,savunmasız insanlara kalkan eller ne kadar insancıl... insanlar cok acı cekiyor dünya da,cektirenler de insan kılıklı olalar.. malesef yaşamımız cok acı verici,bazen ölüm bir savaiştan kaçmak kadar rahat oluyor ve biz insanlarımızın bazıları bu footograf kadar bile insancıl olamıyor.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Video yu göremedim. Kullandığım sistemden dolayı.Neyse. Bazen öyle olaylarla karşılaşıyoruz ki .. o olayı gerçekleştirenlere hayvan diye isim takarsak,o zaman da o kişiye değil hayvanlara hakaret etmiş oluruz. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| İnsanlara hakaret etmek için kullanıldığı için;insanlar dışında hiç bir canlıya o sözcüğü kullanmam.Bilinen tür ismi yada bizim takmış olduğumuz isimleri kullanırım sadece. saygılarımla |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Vidyoda hata var... Ayrıca hayvan hayvanlara denir... Biri apaçilik yapınca neden ona hayvan diyoruz ki ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Şiddet uygulayan ve insanları kıran herkesi hayvan kategorisine alabiliriz. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #7 | |
| Ben daha bir insanı kıran bir hayvan görmedim. __________________
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| İnsanları kırmak eylemi şiddetle bağlantılı.O zaman da ben insanları kıran çok hayvan gördüm. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #9 | |
| Sadece şiddet değil, duygusal anlamı da var ve ben cümlenin gidişatına göre öyle söylüyorsunuz sanmıştım __________________
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Bence de hayvana hayvan denir.Hatta bu videoya bakarak insanlara 'hayvan' hiç dememeliyiz.Görmüş olduğumuz gibi hayvanlarda aile içi şiddet yoktur.Bu yüzden bize insan deniyor heralde.. saygılar.. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|