"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| İlkokuldaki halini hatırlamak isteyenler var mı? (linki düzeltemedim arkadaşlar sizlerle çok hoş bir şey paylaşmak istemiştim ama olmadı )peki sizleriden ilk okuldaki halini hatırlamak isteyenler varmı..anılarını paylaşmak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... pernetya Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-10-06 10:11 . |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
Link galıba hatalı! __________________
emre² | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| niye öyle oldu ki kontrol etmiştim düzeltirim sn tcherazzi iyi akşamlar |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| nasıl yani parnetyayala arpaz aynı kişiler mi? linki parnetya verdi arpaz düzeltecegim dedi.. pek anlamadım.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #5 | |
| pardon arkadaşlar bız kardeşiz sadece onun sayfası açıkmış dıkkatımden kaçtı. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hala sorun var açılmıyor. |
| #7 | |
| Boşverin acmayın arkadaslar pek hoş birşey degıl bılıyorum. Biraz kötü bir şaka.__________________
emre² |
| #8 | |
| sn tcherazzi sadece biraz gülecektik niçin böyle katı bi yorum yaptınız ki __________________
| #9 | ||
| Alıntı:
Sadece siz gulerken baskaları bozulursa bu hoş olmaz. Ama ben dogru linki vereyim. www.worldschoolphotographs.com __________________
emre² | |
| #10 | |
| sn tcherazzi benim göstermek istediğim bu değildi.Yazı yazdaki arkadaşlarımın bu esprim konusunda anlayışlı olacaklarını düşünmüştüm ama onu bile yapamadım __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|