"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yaklaşık 5 dakika önce sallandık hisseden varmı ? İstanbulda yasayanlar!! |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| ben çengelköydeyim duymadım |
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| kesinlikle..15-20 sn sallandık Allah korusun herkesi... __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz |
| #4 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Balıkesirde hiisedildi. İstanbulda iki yakada da hissdilmiş. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sanırım arkasıda gelecek! 15 -20 saniyemi? sürdümü o kadar? Bana sanki çok kısa gibi geldi ama çok hafifde sayılmazdı şiddeti ALLAH korusun! Forumdakiler ile helalleşsekmi ![]() |
| #6 | |
Onay bekleyen
| Kırıkkalede hissedilmemiş. |
| #7 | |
Onay bekleyen
| Adanada da bişey yok doğal olarak. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Ben depremi hissettim. Küçük dereceli bir deprem değildi. 10-20 saniye arası bir o yana, bir bu yana. Deprem çantanızı, düdüğünüzü, fenerinizi hazırlayın! Depremin ne zaman geleceği bilinmez! Geçmiş olsun herkese... __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|