| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yazıyaz neden suskun?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yazıyaz neden suskun? Şu birkaç gün içerisinde foruma eskisi kadar çok şey yazılmadığı görüyorum.Yazmayanlara ben de dahilim.Çünkü artık gerçekten yazılabilecek konu yok.Bu sadece benim görüşüm.Artık siyasette eskisi kadar ilginç tartışmalar geçmiyor (tartışma dediysem kırıcı değil, sürükleyici). Canuğur da yok artık.Ama mesaj sayısını bukadar çok düşürecek mantıklı bir sebep olmalı.Neler oluyor yazıyaz ailesinde? |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| O zaman derhal bir konu açın. Popüler bir şey bulun. Bende size destek olurum. ![]() |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| evet ben de farkındayım bu durumun.. bence tartışılacak konu olmamasından değil.. bazı kişilerin tavırları oldukça etkiliyor insanları.. örnegin ben artık pek türkiye siyasetine yamamayı düşünüyorum çünkü hemen arkamdan birileri bir şeyler yazıyor.. cok sinir verici bir şey ve o yüzden artık yazmak istemiyorum. site yönetiminin bu alaycı ve karalayıcı üsluba kesin bir çare bulmaları gerekir,cogu kişi çekmiş elini etegini türkiye siyasetinden.. saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| surekli bir tartısma, sureklı acılan yenı konularla bazı konuların üzerinde yeteri kadar durulamadığına inanıyorum mevcut durum bence daha iyi. |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aynı durum bende de geçerli.Yazacak şevk kalmadı bende.Eskiden savunduğumuz fikri sonuna kadar götürürdük.Karşıt görüşümüz olanlar da kendi fikirlerini sonuna kadar götürürlerdi ama saygısızlık herşeyi silip süpürdü..Eskiden yazmasam bile hepsini okurdum şimdi ise okumak bile gelmiyor içimden.Buradaki üyeler benim için çok saygındı ama şimdi normal insanlardan farkı kalmadı.Eski saygınlık yitmiş gitmiş olabilir ama düzeltmek imkansız değil..Yaa bilmiyorum karışık aslında duruma bakılırsa.. saygılar.. DD. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kendi adıma benimde şöyle bir sorunum var. Emek harcıyorsunuz uzun bir şey yazıyorsunuz. İki sayfa sonra o yazılanın hiç okunmadığını görüyorsunuz. Çünkü aynı soru tekrar soruluyor. Bu uzun yazma şevkini kırıyor. Bazıları sürekli aynı şeyi yazıyor. Kimi kezde nasılsa anlaşılmaz kaygısı oluyor. Siz ne söylerseniz söyleyin karşınızdakini anlayabidiği kadar söylemiş oluyorsunuz. Foruma liyakat sınavıyla kimseyi alacak halimiz yok tabi. O nedenle doğal akış içinde kalitenin ve mesaj sayısının artmasını beklemek lazım. Gerçi yazı yazıyor olmak bile bu ülkede önemli bir kalitedir. Enseyi karartmayın. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Her forumda saptadığım ortak bir sorun var: Konunun amacından uzaklaşıp, dağılması. Bir konu açılıyor sonra oradan biri diğerlerinin fikirlerine aykırı birşey söylüyor ve konu tam bir polemiğe dönüşüp, en sonunda kilitleniyor. Özellikle siyaset ve inançlar bölümünde bu böyle. Sorunun çözümüde aslında kendimizde! __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| merhaba arkadaşlar...ben yoktum neredeyse bir haftadır ondan mı ki... şaka bir yana büyük bir sağlık problemim oldu ama şuan daha iyiyim...aranızda olmak güzel....__________________
BİR YERDE ÇÖKÜNTÜNÜN İZLERİNE RASTLANDIĞINDA DOSTLAR YAĞMA İÇİN ÖYLE TUTUŞURLAR Kİ DÜŞMANLAR BİLE ONLARIN BU HALİNE ŞAŞAR.... |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Geçmiş olsun.Ümit ederimki en kısa sürede tüm sağlığınız yerine gelir. | |
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Öncelikle geçmiş olsun sayın duygulu. Mesaj sayısında azalma var mı bilmiyorum. Ben farketmedim ama bu durum herkesin birbirini genel olarak tanıyor olmasının da bir sonucu olabilir. Kim hangi konuda ne düşünüyor az çok tahmin edebiliyoruz artık. O zaman niye yazalım ki? ![]() Saygılar |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|