| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sorun mu var?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Teknik bir sorun mu var?Yazıyazı açmaya çalışıyordum ama database sorunu olduğundan bahsediyordu.Şimdi doğru düzgün açıldı ama hala yavaş.Ne oldu? |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aynı sorun bende de var. Site revize mi ediliyor yoksa saldırı mı var? Asıl sorun serverda mı yoksa? Site haddinden fazla yavaş. |
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| İnternet hızı normal. Ancak yazıyaz ara ara açılamıyor. Geçenlerde bir sbah, bir yazımı defalarca denmem rağmen yollayamamıştım. Zaman zaman siteye erişimde sorun oluyor. Yazılan yazıları ayrıca bir yerde kopyalamayan arkadaşlar yazılarını kaybedebilme riskiyle karşılaşıyorlar. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Sphresseres kulanıyorum. Servere binen yük azalıyor. Ama benim de zaman zaman aynı problemi yaşadığım oldu. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|