| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sensiz bir anlamım bile yok... Küçük bir aşk hikakyesi bizimki 6 ay önce başlayıp mezara gidecek olan. tek yalanım oldu seni seviyorum demek çünkü ben sana aşıktım nerden çıktıki sevmek. sevgimizin temelini özlem duygularıyla attık 10 şiddetinde deprem olsa bile ne yazar. Şu kalabalığın içinde ümidini kesmiş bir mülteciydim ben sadece gözlerindi benim ışığım sakın gidipte bu kalabalıkta beni yalnız bırakma. sen yokken karanlıkta kalan bir çiçek gibi soldum ama sendin benim güneşim sana döndüm ve hayat buldum. Ben sevdiğimi yanımda değil kalbimde taşıyorumki hayatta en yakın birbirimizle olalalım. tek diliyimdi aşık olmak şimdiki dileğim ise mezarda bile ellerini hiç bırakmamak. Seni sevmek için doğdum ben sensiz hayatımın bir anlamı bile yok.Sadece gülüşünle gülüp hasretinle büyüdüm ben sensiz gülüşümün bile bir anlamı yok. |
| #2 | |
| çok güzel olmuş zafercan ellerine sağlık..... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #3 | |
| teşekkür ederim sayın duygulu insana ilham veren biri oldukça bunun çok daha güzelleri yazılır yeterki tetikleyen bir ilham perin olsun... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|