"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| dogum gününüz kulu olsun sayın hamas.. belki benim kutlamam tuhafınıza gitti.. ancak biz bu toprakların kardeşleriyiz... saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #2 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sevgili Hamas doğum gununuz kutlu olsun. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Teşekkür ediyorum sn a _emre İlgi ve alakınız için size saygılarımı sunuyorum Elbetteki bu topraklar üzerinde yasıyoruz ve hepimiz kardeşiz İlk sizden beklemiyordum açıkcası sürpriz oldu Ve de çok hoş bir sürpriz 27 me girdim 30 a kaldı 3 ,yavaş yavaş 30 yaş sendromuna girmeye başlıyıcam sanıyorum İlginiz için tekrar teşekkürler Saygılar... |
| #4 | |
| Teşekkürler sn esnipes nice nice yıllara hep birlikte.... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Doğum gününüz kutlu olsun sayın Hamas. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #6 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Yeni yaşınız kutlu olsun sn. HAMAS.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #8 | ||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sn ütopya,sn anadolu ve sn atilla hepinize ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Nice yılları hep birlikte görmek bu çatı altında nice zamanlar geçirmek dileğiyle Saygılarımla | |||
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Hamas, Benim bildiğim kadarıyla ilk defa bir üyenin doğum günü için ayrı bir konu açılıyor. Kıskanmamak mümkün değil. ![]() Doğum gününüzü kutluyor, mutlu ve huzurlu bir 27. yaş geçirmenizi diliyorum. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| İyiki varsın... sevgi dolu bir hayat temennilerimle... |
|
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|