| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir an hayal kurun, tanrı oldunuz istediğiniz her şey "ol" diyince oluyor. Neler yapmak isterdiniz. |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| suanki yaşamıma aynen devam ederdim ama insanlar içinse cehennem veya cennet gibi kavramları yok eder herkesin gönlünce yaşamasına musade ederdim kimseyi yaptıkları için suçlamaz kimseyi yargılamazdım eğer ben yarattıysam olanların sonuçlarına katlanmalayımdır insanları birazdaha zeki yapardım yemek yemek gibi cinselliğinde ihtiyaç olduğunu ne yaşarsanız yaşayın bunun sizin için olduğunu söylerdim onlara bu daha zevkli olurdu biçok şey yaratıp mahrum bırakmazdım kimseyi veya yarattığım şeylerden faydalandığı için kimseyi yargılamazdım eğer tanrı olsaydı ve bu ben olsaydım eğlenceli olurdu yasak yok kural yok yaşa yaşayabildiğin kadar zevk aldığın kadar __________________
korktukça_tutsak_vazgeçtikçe_özgürsün |
| #3 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
olağanlık sıradanlık hepsi mevcut...hani hep bahsedilir yaa herkesin eşit olduğu kıyafetlerin bile aynı renk olduğu çeşitlilk kuraklığı.... Hersey mükemmel ve olması gerktiği gibi bence...dönüp bakın bir dünyaya insanlığın yaptığı şeylere hepsi kopya kainattan birer örnek alınarak yapılmış...bir ressamın neden resim yaptığını anlayamazsın veya başka bir sanatkarın onu yaptığını eseri çözemezsin çünkü sen sanatkar değilsindir..yapmaya çalıştığın şey ise taklitten öteye gitmez Tanrıyı anlayabilmek için tanrı olmak gerekir ki...bu kabiliyete sahip değilsin sadece hayalini kurabilirsin..tıpkı şimdi yaptığınız gibi saygılar __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz | |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| sayın sosyalist1 sizi tanrı seçmenin bi olanağı yokmu dur? |
| #5 | |
Onay bekleyen
| elbette vardır sn:pan benim mucizeler yarattığımı anlatın insanlara birazda abartarak bahsedin mutlaka müridlerim olacaktır aynı şey sizin ve başkaları içinde geçerli sadece birkaç kişinin aynı şeyleri anlatması lazım ve bu insanların inanması için yeterli bu daha evvel olmadımı sanıyorsunuz piyasadaki şeyh lere şıhlara bakın hepsi bu şekilde isim yaptılar bahsettiğim yakın zaman önceki zamanlara örnekler ise muhammed isa musa gibi adamlar __________________
korktukça_tutsak_vazgeçtikçe_özgürsün |
| #6 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| |
| #7 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
sizi bir tanrı olarak kabul edelim ve yapmak istediğinizi yaptınız varsayalım herkesin aynı fikirde olmasını istiyorsunuz ideoloji izin yoktu yani düşünmek üretmek yok muhalefet olmayacak tanrı olarak ne söylerseniz o olacak kurallarınız dışına çıkılmayacak çıkıldığı takdirde cezalandıracaksınız yani şuan varolduğu idda edilen tanrıdan farksız neden beyin verdinizki? tanrı olduğunuzu varsayarak sorum size sn: flager45 not: yazımın yanlış anlaşılmamasını umuyorum burada kimseye hakaret veya aşşağılama yoktur sadece açılan başlıkta belirtildiği üzere hayal ürünü olarak kendimizi tanrının yerine koyuyoruz __________________
korktukça_tutsak_vazgeçtikçe_özgürsün | |
| #8 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2006
| sosyalist1 ve pan size sonsuz katılıyorum... ve diger arkadaşlara diyorumki bizler zaten öyle yaşıyoruz özgürce hayale inanmıyoruz..isteğimiz sizin için sadece sizi düşünüyoruz... __________________
BU DÜNYADA YAPTIĞIM HERŞEY YAPMAYA DEĞER BULDUĞUM İÇİNDİR... |
| #9 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
Saygılar | |
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| tek yapacagım şey tamamen özgür bir dünya kurmaktı.. ve kesinlikle insanlara yazılarla emir vermezdim.. öyle bir dünya ki özgürlüğün oluk oluk insan nefesinden boşaldıgı bir dünya.. YAŞASIN ÖZGÜRLÜK,YAŞASIN ÖZGÜR İNSAN... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|