| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ülkeler nelerle meşhurdur?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ülkeler nelerle meşhurdur? ülkeleri tanıma açısından böyle birşey düşündüm yazarlarımız birer ülkenin meşhur olanını söylerse tanıma fırsatımız olur herhalde "Türkiye:yolsuzlukta meşhurdur" saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Hollanda ;Lale leri ve meşhur tahta ayakkabılarıyla ve İnekleriyle meşhurdur... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| İsviçre ;Alp dağları meşhurdur ve çikolata tabii ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #4 | |
| çin işkencesiyle meşhurdur. saygılarımla |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Almanya disiplini ile meşhur. __________________
emre² |
|
| #6 | |
| fransa özgürlükleriyle mi desek. yoksa fransız kalmalarıyla mı? saygılarımla |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| fransa son zamanlarda ikiyüzlülüğü ile meşhur __________________
''BÜYÜK ADAMLAR DÜNYAYA YÜZ YILDA BİR GELİR.BU SEFERKİ BİZE RASTLADI'' İNGİLTERE BAŞBAKANI -Lloyd George- |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Franca kendi ic problemlerini halledememek... Ustune vazife olmayan dis porblemlere burnunu sokmakla meshur... |
|
| #9 | |
| Fransa kendi ülkesinde "Ben Fransız değilim" demeyi kati suretle yasaklarken, başka ülkelerde (!) etnisite farklılılarını siyasi yönden kullanıp "herkese özgürlük" vaatleri vermesi ve bu şekilde çifte standartlarıyla dolu tarihi ile meşhur... |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Nov 2006
| İsviçre, bankaları ve yaşam kalitesiyle __________________
''Vatan sevgisinden beslenen fedakarlik duygusu, dejenere insanlara komik gelir.'' |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|