"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bir an dahi kırpmadı gözlerim kirpiklerini uykuya. Yüz vermedi baştan çıkaran rahatlığına. Ne yorgun, ne uykusuzum. düşündüm ki çoktan varmıştır da, bekliyordur sevdiğim dostlarım, uzaklardan bile olsa bu doğum günü gecesine eşlik etmemi. Gördüm ki öyleymiş, hatta sn. Emre bütün güzelliğiyle aratmamış yokluğumu. Ve gördüm ki, benimle beraber kutlamış başka şehirlerdeki arkadaşlar da kendi balkonlarından. Yollamışlar en güzel mesajları. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-08-07 19:47 . |
| #2 | |
| Göremedim karanlıktayken ve uzakken belki ama, biliyordum yerlerinde duramayıp mutlu mutlu eğlencelerini. Bu doğum gecesini kıyıdaki kurbağaların, balkondaki kırlangıçların ses sese kutlayışlarını. Nasıl da mutsuz oldum balkona böylece hapsolup kalmaktan. ......... sadece kıyılarımdakiler değil, balkonumdaki kuşlar da, tüm tabiatla doğum gününüzü kutluyorlar sn. Hamas, duydunuz mu? Duymalıydınız... İzin verin de, bazen yüreğinize ulaşmayanlar, bu sevgi dolu kutlayışlarla ulaşsın kalbinize. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-08-07 19:55 . |
| #3 | |
| Sizin de tüm bunları gördüğünüzü, bildiğinizi, tahmin ettiğinizi ümidederek, herkesle birlikte, en yürekten, en sevgiyle doğum gününüzü kutladım inanın. Kapıyorum gözlerimi korkuyla Ben yoktum belki dün gece aranızda ama Sanki siz varmışsınız gibiydi burada Ne var ki kutluyorum işte bu kadar uzaktan da olsa Siz duymadan, bilmeden, izin almadan Hediye kabul ediyorsan ki etmelisin kelimelerimi, düşlerimi Hediyem olsun sana. Saygılarım sizinle sn. Hamas __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-08-07 19:51 . |
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sevgili norma Yine pırıl pırıl içinizi dökmüşsünüz ortaya Yazınız,hayatımda aldığım en güzel hediye......... Ve bu cümlelerinizin altında ezilip kaldım! Sizi tanıdıktan sonra,size karşı olan ne bir kırgınlığımın nede sizi affedebiliceğim bir durumun olması mümkün değil! Bu platformda bulunan birçok kişiden daha değerlisiniz benim için! Bunu sizde biliyor ,hissediyorsunuzdur umarım. Sahsım için içinizde sakladığınız güzelliği ,yazıya döküp birde bana sunmanız, benim için burada yayımlamanız ,hayatımda yasadığım büyük onurlardan birisiydi! Alıntı:
Sizi seviyorum Hoşçakalın. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sn norma'dan şahane bir belgesel... Tebrikler... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Enfes |
| #7 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Norma. Emeğinize sağlık, mükemmel bir yazı. |
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Norma, Ne diyebilirim ki!.. Size layık mükemmel bir yazı. Sayın Hamas'ı kıskanmadım desem yalan olur. ![]() Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #9 | |
| Sevgili hamas, ben senin iyi yönünü, kalbinin derinliklerini, insan yanını, ne kadar da farklı göstermeye çalışsan da ya da öyle gibi algılansa da her zamanki farklı, ikinci, üçüncü gözümle, yüreğimle bakarak görebiliyorum. Sadece biraz emek, dikkat ve ön yargısız değer vererek bakmak gerekiyor herkese. Nasıl kızabilirim ki herkesten farklısın diye? Nasıl hak görürüm ki bunu kendime? Bir insana yapılabilecek en büyük haksızlıklardan biri olur iyi yanları görmeden sırt çevirmek. Kimseye yapmadığımı sana nasıl yapabilirim ki? Bu kendimle çelişmem, iki yüzlülük gibi bir şey olur. Samimiyetine kendim bile inanmazdım duygularımın, düşüncelerimin. Kaldı ki sen beni, bütün çizdiğin portreye, düşüncelerine ters gelebilecek şekilde bile olsa üzmekle, kızmakla bırakmayıp büyüklük gösterdin. Çoğu utançtan, karizmayı çizmemek için ya da yanlışını kabul etmeyi onur meselesi yaparak büyüklük yapar.Bu yüzden çok takdir ederek değer verdim sana. Bunu görebilmen gerekir en azından bu yazıyla. Sn. petricli siz de o gece balkona çıkmadınız mı yoksa? Sn. hancı şarkılara eşlik etmediniz mi yoksa o güzel sesinizle? Hem niye kıskanıyorsunuz ki? Emin olun zamanı geldiğinde benim içime verdikleriniz şu anki gibi duruyor olarak kalırsa, en güzel yazılar sizin sayenizde çıkacaktır muhakkak. Ama bu size bağlı tabi ki.... __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-08-07 19:53 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Abla (abla diyorum inşallah kızmazsın) klavyeni açık arttırmada satıp, biraz dış borç ödememizde sakınca varmı? :D Yüreğine sağlık... __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|