"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| canugur ismiyle tanıdığınız babamın bu forumda bir çok arkadaşı olduğunu biliyorum. Babamın sanal dünyadaki dostlarına kaşı son bir vazife olarak babamı kaybettiğimizi sizlere bildirmek istedim. canugur artık dünyalı değil dostlarım, onun yurdu kalbimizdir bundan sonra. Üçüncü kez gelen kalp krizi onu aramızdan aldı, canugur sonsuzluk uykusuna daldı Hepimizin başı sağolsun. |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Haberi bir müddet önce böyle aldık. Yazıyı yazan kişiyle de temasa geçemedik. Herhangi bir yerden teyit etme imkanımız da yok. Gerçekten haberi duyunca şok oldum. Çok üzgünüm. Şu anda fazla bir şey de yazmak istemiyorum. Seni özleyeceğim sevgili arkadaşım! |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Tüm kalbimle, doğru olmamasını umuyorum. Acımız çok büyük, bir şey yazamayacağım. Seni Özleyeceğim Canuğur Abi. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| benim çok tanıma fırsatım olmadı ama çok üzüldüm. hepimizin başı sağolsun. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Yıkıldım.. __________________
emre² |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| İnanmak istemiyorum. Eğer doğruysa... Yokluğuna alışmak çok zor olacak dostum... |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ne demek şimdi bu nasıl inanırız böyle bir şeye... yapmayın lütfen.... olamaz bu.. arkadaşlar bir haber verin.. buraya üye olmak için bir sürü bilgi isteniyor.. arayın bulun... ne demek bu ya??? ne olur bulun izini ya da bana bırakın ben yapayım... sayın melnur yalvarırım bir şeyler öğrenin. bu haber dogrumu? dogruysa eger en sevdiğim insanlardan birini kaybetmiş olacagım..yalvarırım bulun izini lütfen... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| bize söyleyecek söz bırakmadan ve söylemeden daha tüm sözlerini gitti... kötü bir şaka olması dileğiyle ve sonsuz saygılarımla. |
| #9 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Herşeyiyle örnek aldığım bir insandı.Umarım doğru değildir.Öğrendiğimde yıkılmıştım.Böyle birşeye hazır değildim belki değildik..Doğruysa eğer Demekki son durağa geldi.Başımız sağolsun arkadaşlar.. Onun gibi dobra, baba bir insanı bir daha zor buluruz... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| umarım saçma bir şakadır çümkü yazarken bile ellerim klavyeyle kavga ediyor umarım yalandır umarım böyle bir şey doğru değildir .. ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|