"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Haberiniz oacağını düşünüyorum ancak yinede bilmeyenler, duymayanlar olabilir. 07.07.07 tarihine kadar sürecek bir oylama ile dünyanın yeni 7 harikası belirlenecek. Bende etkili olmak istiyorum diyorsanız buyrun. http://www.new7wonders.com/index.php?id=315&L=11 Kısa bir üyelik işleminden sonra oy kullanabiliyorsunuz. Açıkçası seçmek zor oluyor. |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| ben oyumu angor için verdim Angkor Güney Doğu Aysa Khmer İmparatorluğunun en önemli abidesi ve dünyanın en büyük tapınağıdır. 12. yüzyılın başında Kral Survayaman döneminde inşa edilmiş olan Angkor muhteşem güzelliği ve detaylı işlemeleriyle dikkat çekmektedir. Su kanalları, eşmerkezli duvarları ve muhteşem tapınak tepesiyle, çevrede denizler evrenin merkezinde Meru tepesi olmak üzere, Angkor Wat Hindi Kozmosunu temsil etmektedir |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|