"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Galiba bir kaç ay önceydi, bir arkadaşımdan gelen e postada danone suyun ne kadar tehlikeli ve pis olduğu falan yazıyordu. mail içinde bir üniversite görevliinin ismi, telefonu falan bile vardı. genelde forward yolu ile gelen mailleir açmam. ama buna baktım. üşenmedim ve ilgili kişiye ulaştım adamın telefonda bir ağlamadığı kaldı. yakın zmanda gazozlarla ilgili bir karalama kampanyası oldu, içinde alkol olduğuna yönelik. internet güzel bir kaynak, ama insanların itibarlarının bizim tembelleiğimze kurban gitmesi ne acı. maillerinizi forward etmeyiniz, yalnız ilgili kişilere gönderiniz. içeriklerini kontrol etmedeğiniz hiçbir maili doğru saymayınız. saygılarımla __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| İnternetteki bilgi kirliliği bunun adı ve araştırmadan kabul etmeye meyilli insanlarımız nedeniyle bu tarz olaylar çok olmakta ne yazık ki. Ne kadar kötü bir olay Danone su için. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aslında gerçekten çok tehlikeli bir durum. Bu şekilde gelen maillerde insan doğruluğuna inanmasa bile mutlaka etkileniyor. Markette gittiğimde durup bir düşünüyorum ve alternatifleri değerlendirmeye çalışıyorum her ihtimale karşı. Bir de zincirleme maillerde dikkat edilmesi gereken başka bir konu daha var. Forward ederken size gönderen kişinin sizinle birlikte gönderdiği insanların mail adresleri de görünüyor. Bu adresler forward edildikçe birikiyor. Hiç tanımadığınız insanlarda adresiniz geziyor. Forward ederken bu adresleri silmeyi ihmal etmeyin bence. Hem mailin okunurluğu azalmasın, hem de o insanların mail adresleri ortalıkta dolaşmasın. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|