| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aşk mı yoksa Sevgi mi daha kalıcı? Bizler günümüzde aşk ve sevgiyi karıştırmaktayız.Aşk sizler için ne ifade etmekte?Sevgi ile aşk arasında fark çok büyük mü?Sevgi mi kalıcı yoksa aşk mı?Bir kişiye duyduğumuz aşk evliliğe dönüştüğü zaman pişmanlık duyar mıyız?Aşk mı yoksa Sevgi mi?Hangisi sizin için çok önemli bir anlam içermekte?Aşk insanı değiştirir mi?Bunların hepsini öğrenmek istiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz???Benim için aşk ifade edilemez ve insanı değiştiren bir mutluluk ve huzur duygusu. ![]() gözlüklü Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-06 23:42 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Sevgi tabikide. __________________
emre² |
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aşkın gözü kördür, sevginin açık. Aşk geçicidir, sevgi kalıcı. Aşk tek yönlüdür, sevgi karşılıklı. Aşk bir sudur, iç iç.... ![]() Aşk bir vişne, ye ye kiş..... ![]() Aşk laubali, sevgi ciddidir. |
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: beyoğlu istanbul
| sevgi diyince daha çok aklıma fedakarlık çaba ve cesaret geliyor, aşk diyince karmakarışık duygunun yarattığı tutku alışkanlık şehvet ve sonunda çekip gitmek geliyor.... ama insan bazen hem sevip hep aşk olduğunda ne yapacağını şaşrıyor |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| 4 yıl oldu hala ilk günkü kadar aşığım ve seviyorum...Birşeyin kalıcı olup olmaması kişi ve durumla bağlantılıdır...Kim bilebilir ki ömrümün sonuna kadar aşık kalmayacağımı ve sevmeyeceğimi..... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sevdiğim kişiye hâlâ aşığım. Bilmem anlatabildim mi... ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #7 | ||
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: beyoğlu istanbul
| Alıntı:
5 yıl oldu derken ayrıldık 6 ay ayrıyız ne aşığım nede seviyorum... aşk köpekliktir bu kibatı okudukça değilde yaşadığım 5 yıl aklıma gelince daha iyi anlıyorum... | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| bence sevgi daha kalıcı. |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| İkiside yalan kendileri var gerçekcilikleri yok Gelir ve giderler kalıcı oldukları istisnadır. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|