| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Dicle`nin defteri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
|
|
|
| #2 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bir Yorum Sadece Sevgili Dicle arkadaşım. İnsanların hayalleri vardır .Lakin hayaller şiirlerin birer öğesi olabilir diye düşünüyorum .Hayalgücü hayaller yaratmaz yaratamaz ki şiirler meydana gelebilsin.Ben hayalgücü kelimesine de karşıyım sakıncası yoksa . Hayaller insanın özünden , varlık sebebinden belki de bilmediği , bilemeyeceği bir alemden ruhuna üfleniyor da olabilir. Dolayısıyla şiirlerin doğuşuna doğru ,bir yola girmiş oluyorsun. Unutma güneş doğarken güneşin doğuşunu sadece sen izlemiyorsun .Sayamayacağın kadar görüş açısı var .Şiirlerinin de doğması için (hayalgücünü unutuyoruz) sayamayacağın kadar yol var...__________________
Ben kimim ki ? Bir yudum tebessüm biraz da gözyaşı. <<<Sözün Sırrı kendinde.>>> |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Cok haklisin arkadasim, siirlerin dogmasi icin sayamayacagimiz kadar yol var.Hayalgücü de bunlardan biri bence...Kimi zaman yasanmis gerceklerden, kimi zaman yasamak istediklerimizden yola cikarak siirler yazariz.Hayalgücü ise sinirsizdir; imkansizi yasamaktir.Senin görüslerine de saygi duyarim ancak benim siirlerim hayallerimlerimle besleniyor! |
|
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Biri alışkanlık mı dedi? Aklıma Ahmet Tellinin şu dizeleri geldi. Mekan tutmak ve her akşam aynı ufukta Güneşin batışını seyretmek ölümdür biraz Ölümdür biraz hep aynı yatakta Aynı kadınla sevişerek sabaha varmak Kitapları hep aynı raflara sıralamak Aynı eşyayı kullanmak eskimektir biraz Soluk soluğa yaşamalı insan Her sabah yeni bir şeyler görebilmeli Ve cehenneme dönse de bir ömür Mutlaka bir şeyler değişmeli her/gün Soluk soluğa'dan | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|