"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Birisine açılmak mı yoksa içindekini kendine saklamak mı daha yararlıdır?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Birisine açılmak mı yoksa içindekini kendine saklamak mı daha yararlıdır? Bazen insanlar dertlerini paylaşmak yerine kendilerine saklamayı tercih ederler.Bazıları ise paylaşmayı,insanlarla diyalog kurmayı çok sever o yüzden insanlara çok rahat açılırlar.Bende böyle bir insanım ancak bazen insanlar hissettiklerini karşısındakine açınca hayal kırıklığına uğraya biliyor.Sizce birisine açılmak mı yoksa düşüncesini kendisine saklayıp içinde tutmak mı daha faydalı?Siz ne düşünüyorsunuz??? ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben kesinlikle içime saklayanlardanım...Artık insanlara güvenmek çok zor....... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #3 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() | |
|
| #4 | |
| Yerine, zamanına, kişisine göre değişir tabiki... Dozunu iyi ayarlamak lazım. Ben galiba bazen fazla açılıyorum. Hani bu durumda açıl ama saçılma diyesi geliyor insanın ![]() Bazen duygu,düşünce ve anılar anlatmadıkça değerlenir, üstünü örtmek, kendine bile çok sık açmamak gerekir. Gün gelir de eşeler çıkarırsınız yerinden bakarsınız elmas olmuş... |
|
| #5 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: beyoğlu istanbul
| içine saklamak biraz psikojiyi bozar diye düşünüyorum. çünkü içinde saklayarak dahada çok buyutuyorsun ve bu sorun bile dahil oluyor, bir insan karşı güvensizlik duyursa yada bir türlü açılamıyorsa hiç değilse bir kalem defter alıp içindekileri dökebilir, bu her neolursa olsun, açılmamanın bir yönüte kendinden utanmaktır, kendini saklamaktır. ben herdefasında içimi dökerim hiç kasmam kendimi |
|
| #6 | |
| Ben içine saklamanın doğru olmadığını düşünüyorum.ama tabi zamanlama çok önemli.içine atarak birşey elde edemezsin.ne kaybedeceksinki...şunu unutmamak gerekir yaptığın şeylerdense yapmadığın şeylerin pişmanlığı daha kalıcıdır... __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... yinyang Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-10-06 08:55 . |
|
| #7 | |
| duruma göre değişir. __________________
''BÜYÜK ADAMLAR DÜNYAYA YÜZ YILDA BİR GELİR.BU SEFERKİ BİZE RASTLADI'' İNGİLTERE BAŞBAKANI -Lloyd George- |
|
| #8 | |
| Birisine degil de; insanin, icinde bulundugu icsel bir durumu, kendisine gercekten yakin hissettigi samimi bir arkadasina acmasi, bazen bir psikologa gitmekten daha etkili terapi olabilir. Konusup anlatmaktan cekinmeyin, deneyin.. saygiyla Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-11-06 13:28 . |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| paylaşacağın şeyle ilgili bence.. *sırrın senin esirindir, paylaştığında ise sen onun esiri olursun.* bu sözün doğruluğuna birkaç kez şahit olduktan sonra daha temkinli, daha seçici davranıyor insan.. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Normal bir konu ise bu kesinlikle güvenip güvenmeme durumuna bakmadan herkesle paylaşabilirim!! Ama insan duygularını öyle kolay kolay anlatamıyor. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|