| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Nasıl davranıyorsunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Çevrenizdekileri kırmadan rahatsız olduğunuz şeyleri veya isteklerinizi dobra dobra konuşurmusunuz,istermisiniz? Beşeri ilişkilerde kendinizi tam manasıyla ifade edebiliyor musunuz.? __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Çoğu zaman hep içimde kalır...Karşıdamdaki üzülmesin derken üzülen hep ben olurum.... bu huyumu hiçsevmiyorum.....__________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: beyoğlu istanbul
| şöyle bir şey var. karşı tafarında sana karşı olumsuz fikirleri olabilir davranışlarla ilgili, ama söylemekte fayda var tabi ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben çoğu zaman söylerim içime atma taraftarı değilim.biraz dangalak olduğumu söylerler ama olsun ben bu huyumu seviyorum.tabi karşımdaki insanları kırmamaya özen gösteriyorum..__________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Kırmadan söylemek büyük bir marifet bence.Ben ya söylemem kendim üzülürüm,sıkılırım yada karşımdakini kırmadan söylemeye çalışırım tabi başarabilirsem gerçi başaramadığımda yine üzülürüm ya..Her şekilde birileri üzlülüyor nasılolsa en doğrusu dilegetirmek. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Sivri dilliyim ve ıcımde hiçbir sey kalmaz. __________________
emre² |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben konuşamam ama bir şekilde çıkartırım ortaya içimde de kalmaz... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ben yeri geldiği zaman içime atar,yeri geldiği zaman her şeyi dobra dobra söylerim. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Her zaman içime atarım ama ben alttan aldığım zaman karşımdaki üste çıkıyorsa değişirim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| bir bakıma yenilgi sayılmaz mı |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|