| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Haydi Hayırlısı... 5000 Üyeye Ulaştık... Arkadaşlar merhaba, Yazıyaz Ailesi hergün büyüyor ve büyüme devam ediyor. Bugün (28.10.2006) tarihi itibariyle 5000. üyeye ulaştık. Ne mutlu Yazıyaz Ailesine... İsterdik ki Sayın Ağbimiz Canuğur'da aramızda olsaydı... [/IMG]__________________
beni -af- sız hapset, o soğuk ve karanlık gözlerine. sonsuza kadar, kalmak olsun cezam… |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| iyi bi rakam birde aktiflerin sayısı ve kalite artsa |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| sayın PAN, kalite düşük mü diyorsunuz? __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Güzel rakam. İlk üye olduğum günden bugüne bence çok hızlı bir gelişim yaşadı. Tartışılan konular, açılan başlıklar bence çok düzeyli... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #5 | |
| bu kadar kısa olmasa iyi olur. şahsen ben bu durumla ilgili yargılarınızı ve çözüm önerilerinizi merakla bekliyorum. samimiyetime inanınız. __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Evet kalite düşük (kendimide bunların arasında sayıyorum). Burası muhtelemen bir foruma yazma becerisine sahip en azından asgaride olsa okumuş yazmış insanlardan oluşan bir gurup. Ama bazıları biz beğenmesekte yazıları çok ağır buluyor ve anlama güçlüğü çektiğini söylüyor. Ama yinede bir yanıyla içinde yaşadığımız topluluğu yansıtıyor. Ancak birbirinden çok uzak görüşlerin ve entellektüel kişiliklerin bir arada olması. Kimimizi kaliteli yazı yazmaktan uzak tutuyor. Çünkü anlaşılamama kaygısı yada yazının okunmandığı gerçeği bu durumu yaratıyor. Çözüm ne bilemiyorum sınavda yapamayız. Ama en azından özel forumlarda olmalı. Baştan siyasal tercihler ve ilgi alanları belirtilip sadece o kişilerin yazma diğerlerinin okuma izni olan bölümler olmalı. Kendi adıma sosyalizm ile ilgili bir şeyi sadece sosyalistlerle tartışmak isterim. Genel yapılınca ortak dili tutturmak olanaksız oluyor. Bilim içinde böyle bilimsel bir tartışma yapmaya çalışırken birinin allah yarattı diyip kurandan ayet sunması tartışmayı olanaksız hale getiriyor. İslamcılarda belki kendi aralarında bir şeyi tartışırken bizim allah yok dememiz aynı etkiyi doğuruyor. Bazılarıda fikir belirtmek yerine sloganı tercih ediyor ve bu durumda istesenizde bunun dışında kalamıyorsunuz. tam bir çözümüm yok ama genel olarak kalite sorunu var. Yada bir kişiye günde en fazla şu kadar yazabilirsin dersek belki kaliteli yazı yazma zamanı ve isteği doğar. |
| #7 | |
| değerlendirme yazacağım sayın PAN, ancak şu anda derse girmem gerekli ![]() __________________
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| 5000. üyemiz sayın arslan'a bir sürpriz bir hediye vermeliyiz bence. Sonra 10000. üyeye, 15000. üyeye de hediye verebiliriz. Güzel bir uygulama olmaz mı? ![]() Saygılar |
| #9 | ||||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Belirli süreler geçecek belirli dönemeçler dönülecek.. Üye sayısının değilde aktif üyelerin yazdıklarının kalitesi fazla oldugunda bu sorunların aşılacağı kanatindeyim.. Tüm sanal alemin ve tartışma forumlarının sorunu ortak sanırım ... saygılar.. | |||
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| ortaklaşa tartışacağımız yerlere karsı değilim..ama özel tartışma yerleride olsun istiyorum. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|