| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bir soru soracağım, herkes yanıt verebilir. Doğru yanıt gelmeden soru sormak yok. Soruyu soran verilen cevabın doğruluğunu teyid etmeden başka soruya geçilmeyecek. Siyasetten biraz uzak kalmamızı ayrıyeten rica edeceğim Tarih, genel kültür, bilim klasmanları tercih sebebidir. Hem bilgi tazelemiş hem de yeni şeyler öğrenmiş oluruz.İlk soruyu da veriyorum: 1. Snooker oyununda "masanın hizmetcisi" de denilen, birçok cebe merkezi bir konumda olduğundan oyuncuya kurtarıcı vazifesi de yapan topun rengi nedir? |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Çok güzel bir topic. Tebrik ediyorum sayın il bilge. Sorunun cevabını bilmiyorum maalesef. ![]() |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Beyaz top mu yaa birçok cebe merkezi bir konumda olduğundan oyuncuya kurtarıcı vazifesi yapan top beyaz olandı sanırım. |
| #4 | |||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
| ||
| #5 | |
| Başka cevabı olan yok mu? Daha çok güzel sorularım var hani ![]() |
| #6 | |
| Ozaman siyah top.En yüksek puanlı olan ve son sokulan. |
| #7 | |
| Hayır siyah top masanın en sonunda kırmızı paketin arkasında yer alır. En yüksek puan ondadır ancak merkezi konumda değildir. Sağ ve sol siyah cebe pot yapılır. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bende katılmak istiyorum Ancak snooker oyununun ne olduğunu bilmediğim için uzaktansyeretrmek zorunda kaldım. Atma hakkımı kullanmak istiyorum Rengi mavidir! |
| #9 | |
| İngilizlerin ortaya çıkardığı bir bilardo türü.Ama masası falan bayağı büyük.Biz blardo masasında snooker oynamıştık da ordan hatırlıyorum biraz..Savaş zamanında sıkıntıdan geliştirilmiş.Hatta ülkemizde yok.var da İngilizlerin rağbet ettiği otellerde falan var.Hatırladığım şeyler bu kadar. |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|