| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Şu an TRT 2'de Kurtuluş savaşımız.. anlatılıyor.. ilgilenen arkadaşlar izleyebilir.. |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bu destan için cok yavan bir film oldugunu düşünüyorum.. dünya 4 büyük stratejik komutandanı konusur.. 1)iskender 2)sezar 3)bonapart 4)atatürk... diğerleri için yapılan calışmaları görünce bu pek de tatmin edici olmayan film cok kötü olmuş diye düşünüyorum.. saygılar.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #3 | ||
| Alıntı:
biraz da ondan kaynaklanıyor.. Ama haklısınız ülkedeki tüm firmalar ortak olup daha detaylı bir film ortaya çıkabilirmiş.. | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Kurtuluş iyi fakat yeterli değil Atatürkü zaaflarıylada tanımamız lazım buda şimdiye kadar yapılmadı 12 Eylül herşeyde olduğu gibi Atatürkçülüğüde kalıplaştırdı. Bir kesimin Atatürkü sevmemesine neden olanda bu putlaştırma siyaseti |
| #5 | ||
| Alıntı:
zorla sevdirilen bir olgu kalıcı olamıyor..Atatürkçülüğü öğretme biraz yanlış uygulandı ..diye bazen bende düşünüyorum.. Sadece TÖREN olarak gördük.. onu anlayamadık.. ya da anlamamızı istemediler..Bir takım adamlar Tribünlerde. otururken.. Yağmurun altında.. 1-2saat bekletilen o çocuklar.. Atatürkü anlayamadılar.. metod bana görede çok yanlıştı.. Oysa 23 nisanda çocuklar.. büyüklerinin önünde o şekilde olmamalı idi.. Çocuklar sahnede.. oyunlar oynamalı...etkinlikler düzenlemeli.. büyükler. onları izleyip.. alkışlamalılardı.. sanırım bu ülkede bunun tam tersi.. yapıldı.. Çocuklar FİGÜRAN olarak kullanıldı... saygılar. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|