| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Kadınlar bir erkeği baştan çıkarmak için uzmanlardır / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bu doğrumudur sizce? benim vereceğim cevap kendime göre hayır çünkü ben öncelikle onun kişiliğine, anlayışına ,güdmek istediği amaca bakarım... saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Her kadın değil... Uzman olan ise size ben uzmanım demez zaten, tuzaklarını çok masum bir görüntü altında kurar, özellikle de meşhur kadın yalanlarına bayılırım ben, ben daha önce böyle şeyler hiç yaşamadım ki, bana sen öğrettin herşeyi, ha o mu eskiden çıkmıştık ama aramızda hiçbir şey olmadı,- bir şeyler ifşa olursa da cevap hazır - elde edemediği için öyle söylüyor... görsel ve fiziksel tuzaklardan ise hiç bahsetmiyorum Fırlama hızlı olmayan bayanları tenzih ederim |
|
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bu iş karşılıklıdır. Baştan çıkmak isteyen her erkeği her kadın baştan çıkarabilir. Tam tersi de geçerlidir. |
|
| #4 | |
| Sn Cibran'a katılıyorum, Bu sadece kadında olup biten bir olgu değil. Konusunda çok uzman bayanlar olduğu kadar erkekler de mevcut. "Playboy" isimleri boş yere kullanılmamış hani. Bazıları "kadın şeytandan bir parça taşır" gibisinden söylemlerde bulunuyor. Literal olmasa da dokundurmada bulunan bir söz. Hani kadın isterse bir şekilde amacına ulaşır anlamında. Bunu tam olarak kabul etmek mümkün değil. "Baştan çıkarma" bazı insanlar tarafından bir sanat olarak addediliyor. Aynı cinsellik olgusunun olduğu gibi. Bunu sadece kadına ya da erkeğe indirgemiyorum bu nedenle. Ülkemizde farklı yerlerde farklı şekillerde insanlar var. Sonuçta bu, kişiye ve amacına bağlı. Ve tabi ki kişiliğine de.. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Bahsettiğim niyeti olmayanı da baştan çıkarabilen uzmanlar. Bu konuda da erkeklerin direnci daha düşük kabul etmek lazım. | |
|
| #6 | |
| Bir kadın kafasına koyduktan sonra aşırı özgüvenli bir erkeği bile baştan çıkarabilir, fakat kendinden emin bir kadını hiçbir erkek baştan çıkaramaz ancak zorla sahip olabilir. __________________
ILIK VE SAKİN OLMALI TIPKI MEVLANA GİBİ... |
|
| #7 | |
| yaratılış meselesi, erkekler birtakım zaaflarla doğmuş evet kadınların birçoğunda da var bu tip zaaflar ama genellemeye bakarsak erkekler burda daha savunmasız, zaafları yüzünden yani. masteer ında dediği gibi erkekler bu konuda kadınlardan daha zayıf. __________________
ILIK VE SAKİN OLMALI TIPKI MEVLANA GİBİ... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Orada kendinden inanılmaz emin bir bayanın hangi şekillerde baştan çıkarıldığını izlemiştim. Bir de deliler gibi sevmesine rağmen başka bir kadın tarafından baştan çıkarılan genç bir erkeği. Aslında dürüst oynanmazsa her insanın oyuna gelebileceğini düşünüyorum. Beşer şaşar demişler. Bu konuda herkes hata yapabilir. İnsanların gösterdiklerinin arkasında yatanı asla tam olarak göremiyoruz, bazen gösterseler bile... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Doğada bunun tersi geçerlidir. Kur yapan erkek, baştan çıkan hep dişidir. Ama insanlarda durum farklı... ![]() |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
saygılar __________________
ILIK VE SAKİN OLMALI TIPKI MEVLANA GİBİ... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|