Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kadınlar bir erkeği baştan çıkarmak için uzmanlardır / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski29-10-06, 22:07  #1
flager45

flager45'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Kadınlar bir erkeği baştan çıkarmak için uzmanlardır

bu doğrumudur sizce?

benim vereceğim cevap kendime göre hayır çünkü ben öncelikle onun kişiliğine, anlayışına ,güdmek istediği amaca bakarım...

saygılarımla
flager45 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 01:26  #2
masteer

Giriş Tarihi: Aug 2006

Her kadın değil...

Uzman olan ise size ben uzmanım demez zaten, tuzaklarını çok masum bir görüntü altında kurar, özellikle de meşhur kadın yalanlarına bayılırım ben,

ben daha önce böyle şeyler hiç yaşamadım ki,

bana sen öğrettin herşeyi,

ha o mu eskiden çıkmıştık ama aramızda hiçbir şey olmadı,- bir şeyler ifşa olursa da cevap hazır - elde edemediği için öyle söylüyor...

görsel ve fiziksel tuzaklardan ise hiç bahsetmiyorum

Fırlama hızlı olmayan bayanları tenzih ederim
masteer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 02:02  #3
cibran
Onay bekleyen
Yazar Adayı

cibran'nın Avatarı

Bu iş karşılıklıdır. Baştan çıkmak isteyen her erkeği her kadın baştan çıkarabilir. Tam tersi de geçerlidir.
cibran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 09:29  #4
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Sn Cibran'a katılıyorum,

Bu sadece kadında olup biten bir olgu değil. Konusunda çok uzman bayanlar olduğu kadar erkekler de mevcut. "Playboy" isimleri boş yere kullanılmamış hani.

Bazıları "kadın şeytandan bir parça taşır" gibisinden söylemlerde bulunuyor. Literal olmasa da dokundurmada bulunan bir söz. Hani kadın isterse bir şekilde amacına ulaşır anlamında. Bunu tam olarak kabul etmek mümkün değil.

"Baştan çıkarma" bazı insanlar tarafından bir sanat olarak addediliyor. Aynı cinsellik olgusunun olduğu gibi. Bunu sadece kadına ya da erkeğe indirgemiyorum bu nedenle. Ülkemizde farklı yerlerde farklı şekillerde insanlar var. Sonuçta bu, kişiye ve amacına bağlı. Ve tabi ki kişiliğine de..
il_bilge is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 11:05  #5
masteer

Alıntı:
Sayın cibran şöyle demiş:

Bu iş karşılıklıdır. Baştan çıkmak isteyen her erkeği her kadın baştan çıkarabilir. Tam tersi de geçerlidir.
Sayın Cibran,

Bahsettiğim niyeti olmayanı da baştan çıkarabilen uzmanlar. Bu konuda da erkeklerin direnci daha düşük kabul etmek lazım.
masteer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 11:16  #6
kalamiti

kalamiti'nın Avatarı

Bir kadın kafasına koyduktan sonra aşırı özgüvenli bir erkeği bile baştan çıkarabilir, fakat kendinden emin bir kadını hiçbir erkek baştan çıkaramaz ancak zorla sahip olabilir.
Eski30-10-06, 11:19  #7
kalamiti

kalamiti'nın Avatarı

yaratılış meselesi, erkekler birtakım zaaflarla doğmuş evet kadınların birçoğunda da var bu tip zaaflar ama genellemeye bakarsak erkekler burda daha savunmasız, zaafları yüzünden yani. masteer ında dediği gibi erkekler bu konuda kadınlardan daha zayıf.
Eski30-10-06, 11:23  #8
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın kalamiti şöyle demiş:

Bir kadın kafasına koyduktan sonra aşırı özgüvenli bir erkeği bile baştan çıkarabilir, fakat kendinden emin bir kadını hiçbir erkek baştan çıkaramaz ancak zorla sahip olabilir.
Bu güzel yorumunuzu okurken aklıma Glenn Close ve John Malkovich'in oyunculuklarıyla yön verdikleri Dangereous Liaisons (Tehlikeli İlişkiler) filmi geldi. Yaşanmış ilişkilerden yola çıkan harika bir film.

Orada kendinden inanılmaz emin bir bayanın hangi şekillerde baştan çıkarıldığını izlemiştim. Bir de deliler gibi sevmesine rağmen başka bir kadın tarafından baştan çıkarılan genç bir erkeği. Aslında dürüst oynanmazsa her insanın oyuna gelebileceğini düşünüyorum. Beşer şaşar demişler. Bu konuda herkes hata yapabilir. İnsanların gösterdiklerinin arkasında yatanı asla tam olarak göremiyoruz, bazen gösterseler bile...
il_bilge is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 11:24  #9
Papyrus

Papyrus'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006

Doğada bunun tersi geçerlidir. Kur yapan erkek, baştan çıkan hep dişidir. Ama insanlarda durum farklı...
Papyrus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-10-06, 11:53  #10
kalamiti

kalamiti'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın il_bilge şöyle demiş:

Bu güzel yorumunuzu okurken aklıma Glenn Close ve John Malkovich'in oyunculuklarıyla yön verdikleri Dangereous Liaisons (Tehlikeli İlişkiler) filmi geldi. Yaşanmış ilişkilerden yola çıkan harika bir film.

Orada kendinden inanılmaz emin bir bayanın hangi şekillerde baştan çıkarıldığını izlemiştim. Bir de deliler gibi sevmesine rağmen başka bir kadın tarafından baştan çıkarılan genç bir erkeği. Aslında dürüst oynanmazsa her insanın oyuna gelebileceğini düşünüyorum. Beşer şaşar demişler. Bu konuda herkes hata yapabilir. İnsanların gösterdiklerinin arkasında yatanı asla tam olarak göremiyoruz, bazen gösterseler bile...
haklısınız imkansız değil elbette kadında baştan çıkabilir fakat bu denizde birkaç damla kadar az geneller seniz yani istisnalar kaideyi bozmaz. kabul edin erkekler bu konuda çok çok daha zayıf
saygılar

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı