"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İran Emperyalizme meydan okuyor/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Alıntı:
Saygılar | ||
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Mesele bu zaten , emperyalizm dendigi zaman akla ABD Israil geliyor. İran kendi başına zaten bir emperyalist devlet. Kim neye karşıymış? Gülerim ben o emperyalizme meydan okumaya.. |
|
| #3 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
İran'ın niçin emperyalist olduğunu açıkamak da size düşüyor. Saygılar | |
|
| #4 | |
| İran politikalarını milliyetçilik üstüne kurmaktadır.Ukalalık olarak anlaşılmasın. İranı bu tavrından dolayı yüceltmek yanlış gibime geliyor. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İranın ABD ye efelenmesinin altında yatan, ülkede bir şavaş hali ve kabusu yaratıp oradan devşireceği milliyetçilikle kendi muhalefetini yokedebilmektir. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Sn turksad bunlar sizin cümleleriniz....Ortaya kabul etmediğiniz bir sonuç çıkmıyor mu...Ülkücüler emperyalizm yanlısı....Ben değil vallahi siz söylemişsiniz bu defa.... ![]() ![]() Bence iranı tebrik etmek gerekir...emperyalizme karşı savaşan tüm devletleri olduğu gibi..... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... ankakuşu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-10-06 16:42 . | |
|
| #7 | |
| Iran konusunu tartisirken, orta doguda olusmakta olan islam emperyalizmi ile hitler dönemi arasinda bir empati kurabilirsek, saniyorum konuya daha aciklik getirmis olabiliriz... Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-10-06 16:48 . |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| İran emperyalist emellerle bu araştırmaları yapmıyor. Ortadoğudaki master planın kendi ülkesi için sorun olacağını bildiği için nükleer silah üretme peşinde. İranın kendini korumak için bu hakkının olduğunu tarafsız olarak düşünmemiz mümkün olsada , olayı bizim ülkemiz açısından ele alırsak yanıbaşımızda atom bombası sahibi bir iran bizim çıkarlarımıza uymamaktadır. Bu konu bu açıdan da ele alınması gereken hassas bir konudur. |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
adam Israil´i hartiadan silecegiz diyor. Bu ne demek, susup olacaklari izlersen, kiyasiya bir savas demek degil midir? | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Baska bir ülkenin emperyalizmine yandaş olmak başka ( Bkz komunistler) , başlı başına emperyal olmak başka. Bana emperyalist diyebilirsiniz ama abd emperyalizimine yandaş diyemezsiniz. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|