| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Gecenin bu saatinde bile kaç kişi var şu an forumda. Uykusuzlar, söyleyin ne yapıyorsunuz bu saatte ![]() Kendi adıma cevap verecek olursam, yarına pek çok proje ödev birikmiş durumda onları halletmeye çalışıyorum. Bugün uykusuz okula gideceğim anlaşılan ![]() Burası uykusuzların başlığı olabilir. Gelecek günlerin uykusuzlarını da bekleriz :D Sevgiler... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| aslında uykusuzluk problemdir de az uyumak iyidir.Gün doğarken uyanıksan gününün daha hareketli geçeceğine inanıyorum bu arada günaydın ![]() |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Dün gece uykusuzdum. Ama evde bilgisayarım yok. Çok özendim şimdi uykusuz olup da bilgisayarı olanlara. Akşam özlüyorum burayı ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Uykusuz gecelerim sanırım bu günden sonra daha sıklaşacak.Yani inşallah öyle olur,az önce sınav programını aldım da ... ![]() __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İnsan uykusuzken uyuyamıyor, uyanıkda hiç kalamıyor... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| günün en güzel kısmında yalnız başına olmak am başkaları ile sohbet etmek.Uyuyup da ne yapcam? Aş iş derdi olmasa gündüz yatıp gece uyumak tercihimdir. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Uykusuzluktan değil.Bazen geceleyin herhangi bir saatte kalkar bir saat kitap okur tekrar yatar , uyurum.Bazen de böyle forumda gezinirim. Bazen saati kurar uyanır,kalkar,bir şeyler yapar,tekrar yatar uyurum. Benimki biraz farklı galiba ! Uykusuzluktan değil... İyi Geceler.. doğançay |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ben uyuyamadım sadece...Forumdaydım,yarın da pazar ya!!!Aslında yapacak bir şey de bulamadım,gözlerimden de uyku akıyor...Ama:içim içimi yiyor.Canuğur'un sayfasını daha önce görmemiştim.İnanın şimdi canım yanıyor.Hani olur ya insan içinde tanımlayamadığı bir şey hisseder.Öyleyim şimdi,uyuyamıyorum... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #9 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Nice uzun gecelere... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Moderatör ve yöneticisi oldugum siteler için ugrasıyorum gecenin bu saatinde... Çok büyük haz duyuyorum böyle yapınca ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|