| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Popstar.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Popstar... Dün tvde zaping yaparkan star tvnin düzenlediği popstar yarışmasına gözüm takıldı..şarkı yarıması;ve popstar arıyolar..buna benzer şimdiye kadar bir çok yarışma düzenlendi.ama hiç birinden verimli sonuçlar çıkmadı peki bu insanlar daha önce denenmiş başarısı kanıtlanamamış bu yarışmalara neden hala katılmaya devam ediyolar anlam veremiyorum.o kadar çok kısa yoldan şöhret sahibi olmak isteyen kişi varki...sanki sanatçı olmak çok kolaymış gibi kısıtlı bir sürede kendilerince star seçiyolar.peki bu sanata müziğe yıllarını vermiş insanlara ayıp olmuyormu? türk halkının bunda suçu çok bunları izleyerek hata yapıyor...reyting uğrunada bir çok insan kullanılıyor. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-10-06 11:24 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ne yazık ki böyle. Asıl gündemden uzaklaştırma ve yapay gündemle oyalama taktiklerinin de bir sonucu olsa gerek bu. İnsanlarımız rating ve şöhret için dejenerasyona uğruyor. Bazen bilerek bazen bilmeyerek. Buna çanak tutan medya, alkış tutan halkın bir kesimi. Herkesi genelleyemem ancak bilinçsizce bunlara alet olarak çok kişi var. Reality ve aktüel programları izleyenlerin sayısı ile popstar türevi yarışmaları izleyenlerin sayısı net bir şekilde karşılaştırılsa ortaya ne çıkar acaba? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Düzene Uygun Kafalar! Sosyo-ekonomik durumu Dünya açlık sınırına yakın yaşamak zorunda kalan halkımızdan Sosyo-siyasal bir tavır beklemek de pek kolay olmasa gerek. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Çok aleni bir durumu çok anlaşılır dile getirmişsiniz. Bu sömürüyü alenen devam ettiren güçler bu araçlar sayesinde bakış açısı günden güne daralan, duyarsız ve tepkisiz toplumun devamını sağlıyorlar. Çok üzücü... | |
|
| #5 | |
| ayni zamanda bir ihtiyactan dogdugu gercegini de unutmamak gerek, bu tip programlarin. Cumhuriyetin 10.yilindan sonra kac tane konservatuar acildi ülkemize? Atatürk´ün actigi ilk konservatuardansonra ülke nüfusunun bu gün geldigi noktayi düsünürsek, insanin icindeki yaratma dürtüsünü de eklersek, ülkemizde sanat ve egitim disinda acilan bir takim okul adi verilen bir takim politik amacli kurumlarin bollugu, genclerimizi popstar gibi programlara itmesini dogal karsiliyorum. Iste, yetenekli cocuklarimizin reyting proglamlarinda sanat ruhlarini ortaya cikarmak icin nasil cirpindiklarini ve eridiklerini üzülerek görüyoruz. Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-11-06 13:24 . |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| bütün popstar yarışmaları kötü değildir. Benim hatırladığım sezen aksu, nilüfer, cem karaca, edip akbayram böylesi yarışmalarda birinci olup adlarını duyurmuşlardı. Aslında kısa yoldan şöhret kadar parası imkanı olmayanlar içinde sesini duyurmaya bir araç oluyor. |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Yahu arkadaşlar neyi tartışıyoruz.Bu memlekette konservatuar, üniversite var.Öyle beş günde sanat yapılmaz.Zaten bu tipler show businessın bir parçası.Ancak çok yetenekli olanlar eğitim alırlarsa bir yerlere gelirler.O zaman hepimiz boşuna dört yıl dirsek çürütüyoruz.Nasılsa bu işin kolayı var.Güzel yurdum her derde kolay bir deva buluyor ![]() __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| sezen ne eğitimi aldı, cem karaca, pink floyd, fredy mercuru, wasp, manowar, shakira,,,,eğitim almak genelde ruhu öldürür. |
|
| #10 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Onlar birer istisna sn. pan.Yine de kendilerini geliştirmek için çaba harcadılar.Eğitimin ruhu öldürdüğüne inanmıyorum.Bir insan eğitim alır onu da yeteneğiyle harmanlarsa bir şeyler ortaya çıkar. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|