| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bahçeli MİT ajanı mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Arkadaşlar internette dolaşırken http://www.gercekergenekon.4t.com/catalog.html adresinde MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin Mit ajanı olduğuna dair belgelere dayandırılmış iddialar gördüm.Zaman zaman MHP karşıtı arkadaşlarımdan buna benzer duyumlar alıyordum fakat ''meyve veren ağaç taşlanır'' diye düşünüp fazla üzerinde durmadan geçiyordum.Acaba sizcede Devlet Bahçeli,gizemli güçler tarafından ülkücü hareketin önünü kesmek amacıylamı görevlendirilmiştir? (Mektup,Alparslan Türkeş tarafından kaleme alınmıştır.) ![]() ![]() Pek değerli ve Sevgili Oğlum Bu gün, muhterem arkadaşımız ... mektubunuzu getirerek beni çok sevindirdi. Yazılarınızı okuyarak gerçek durum hakkında aydınlandım. Teşekkürler ederim. Ara sıra yazmanızı ve bana bilgi vermenizi rica ederim. Malum olduğu üzere davamız Türk-İslam davasıdır. Her hareketimizin gayesi Allah'ın (c.c.) rızasını kazanmak ve asil milletimize hizmet etmektir. P.. imanlı iyi bir arkadaşımızdır. A.E de temiz ve ihlaslı bir Anadolu Türkmeni'dir. Avşardır, benim aşiretimden boyumdandır. Denenmiş fedakar bir kimsedir. Göze çarpan kusuru kendisine zarar veren içki tutkunluğudur. M.Ü. ise gayet temiz, dürüst, imanlı, aydın bir kişidir. Bunlar milliyetçilik yolunda, geçmiş yıllarda sessizce hizmet vermişlerdir. A.G., A.A. tarafından gösterilen hatalı davranışı anlamak mümkün değildir. Devlet Bahçeli'nin bunlarla aynı davranışa girişmesi mümkün şey. Devlet Bahçeli,MİT'dendir. Arkadaşlarımız MİT'den uzak olmalı, bunlara hiç itimat etmemelidir. Ne ise çok şükür şuurlu arkadaşlarımızın sayesinde fesat yatışmış oldu. Fakat bu tatsız şeyleri yapanlar, ya Anavatan Partisi ile işbirliği sebebi ile kışkırtılmışlardır veya MİT tarafından kullanılmışlardır. Mesele üzerine dikkatle eğilmek lazımdır. Ermenilerin cinayetlerine karşı bazı MİT memurları içerde ve dışarda ülkücüleri kullanmak teşebbbüsünde bulunuyorlar. Bunları asla kabul etmemeli, hiçbir eyleme karışılmamalıdır. Önce yönetim Milliyetçilere karşı giriştiği baskıyı, yanlış uygulamayı değiştirmeli ve resmi makamlar, görev teklif etmelidirler. Bu takdirde devletimizin desteğini ve tasvibini arkamıza alarak eyleme girişmek kabul olunmalıdır. Aksi halde MİT (?) memurlarının el altından yaptıkları teklifleri kabul etmek zararlıdır. Bunu herkese münasip şekilde anlatmalıdır. Şimdi sizden özel bazı ricalarım olacaktır. Eşim Seval hanımı tanıyorsunuz. Gerek sizin ve gerek muhterem ... hanımın arada bir telefonla aramanızı kendisine (okunamadı) ilgi ve destek vermenizi rica ederim.Güvenilir iyi bir de şöför temin etmeye çalışmanızı rica ederim. Mahsus selamlar ederek sevgilerle gözlerinizden öperim. Cenabı Hakka emanet ederim. Alparslan Türkeş (İmza) |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Selamlar. Sayın Tatanga; bugün her türlü el yazısı hem uzmanlarca hem de bilgisayarla taklit edilebilmektedir. Alparslan Türkeş Beyefendi; Devlet Bahçeli'nin MİT ajanı olduğunu bile bile neden bizzat kendisi çağırarak Milliyetçi Çalışma Partisi'nde genel sekreterlik görevine getirmiştir. Bunlar aslı olmayan iddialardır. Selametle... __________________
Ne Mutlu Türk'üm Diyene |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| sanki MİT ajanı demekle kötü mü oluyor.. Mİt teşkilatı.. bu ülkenin en saygın kurumlarındandır..PUTİN Kgb ajanı değil miydi? şimdi.. devlet başkanı.. Şu mit ajanı ..bu mit ajanı ajanı gibi tabirler ile ne amaçlanıyor..sanki kötü bir kurummuş gibi izlenim verilmeye çalışılıyorsa.. buna karşı çıkarım.. TSK ne ise MİT'te odur..MHP iktidarını engellemek için ..oy oranını düşürmek için uyduırulan safsatalar.. itibar etmeyiniz. saygılar. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
MİT ajanlarının herhangi bir yasadışı örgüt içerisine sızmasına karşı değilim.Aksine bu gereklidir.Ancak yasal bir hareketin liderliğini ele geçirmesi kabul edilemez. Sayın Bahçeli'nin MİT müsteşarı olmasınıda memnuniyetle kabul ederim ama MHP yönetimini deruhte etmek MİT'in değil,ülkücülerin hakkı ve görevidir. Saygılar... | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Bahçeli bir MİT ajanı ise çok daha iyi.Hepimiz biliyoruz ki MİTe eleman seçilirken aranan özelliklerden biride yurtsever olmaları. __________________
He He |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
saygılarımla | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| MİT'le CIA'in hiçbir bağlantısı yok sanki. __________________
Eşitlik olmadan özgürlük, özgürlük olmadan eşitlik olmaz! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bilgi alış verişinden başka ne bağı olacak ki? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| MİT'in çaılşma prensibi ve hareketleri düşünülünce, bu pek de şaşılacak bir şey değil. Mektupta da Türkeş'in MİT'le tek alıp veremediği nokta MİT'in teklifini açık saçık değil, gizli saklı yapmış olasıdır. Onun dışında zaten MİT ve MHP ideolojik olarak yakın oluşumlardır. Saygılarımla |
| #10 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bir parti başkanını spekülatif bir konu içinde tartışmanın çok doğru olmadığı gibi, etik olmayan bir özelliği de içerdiğini düşünüyorum. Konuyu kilitlemenin çok fazla da tepki görmeyeceğini umarım. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|