"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Subaylar resepsiyonu terk etti/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Özel bir otel kamusal alan sayılabilir mi? Devlet görevlilerinin bulunduğu her mekan kamusal alan statüsü mü kazanıyor? Özel bir yerde resmi bir toplantıya katılanlar "memurun kılık ve kıyafeti yönetmeliği"ne uymak zorunda mı? Saygılar cibran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-10-06 00:00 . | |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bravo subaylara! Güneydoğuya gönderdikleri mehmetçik şehid olduğunda tesettürlü analarına madalya verirken neden salonu terketmiyor bunlar! Rahat uyu ata! Bıraktığın miras çok yakında bu zihniyetin elinde yok olacak!!!! Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-10-06 00:26 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: KAF DAĞI
| Yazık bu millete. Neler çektik bu laik-yobazlardan... __________________
Tüm ideolojilerin iyi bir yönü vardır:İnsan içindir... Problem şu:Hepsi bir şeyleri yaparken bir yerleri de yıkar. TÜM İDEOLOJİLEİRİN KÖTÜ YÖNLERİNİ ATIN,ELİNİZDE KALANA BİR BAKIN! Tabi ki kalan KUR'AN-I KERİM'in bize öğütledikleridir!!! |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| DEĞERLİ ARKADAŞLAR Hadi uyanın artık uyanın vatan elden gidiyor diye diye beyinlere işliyorlar vatan bir yere gitmiyor gitmezde asırlar geçsede vatana el uzatanlar cumhuriyetin tokatı ile elini geri çekecek yapabilecekleri sadece bu kadar el uzatırlar.Arkadaşlar terör diye dikkatimizi başka yerlere çekmeye çalışan cemaatler en büyük tehlike haberiniz olsun en büyük terör cemaat terörü adamlar stratejilerini tam istedikleri gibi sürdürüyorlar cemaatlere yaptığınız her kuruş bir mermi,bir silah,bir roket olarak cumhuriyete saldırı malzemesi olarak geri dönüyor bizi molla devleti yapmayan bu yobazlara ne olur imkan tanımayın bunlar bizleri amerikadan yöneten korkaklar mollaların başı UNUTMAYIN BİZE HERZAMAN CUMHURİYET YAKIŞIR |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Haberlerde izlemiş inanamamıştım.Nasıl bir mantıktır nasıl bir zihniyettir çözemiyorum.Orada bulunuyorlar diye terkettikleri insanlar evlatlarını bu vatan için feda etmiş annelerdir.Adamım diyen bir insan nasıl olurda kendi annesi yerine koyması gereken bir insana bu derece çirkin bir tepki verir...Bunlar ordu içinde göze girmeye çalışan madalya peşinde olan insanlar.O ortamla alakası olmayan,sadece belli bir amaç için kapanıp gelen bir bayan olsaydı eğer konu bu tartışılabilirdi,en azından bu zamanda...ama bunu nasıl açıklarlar ne derler bilmiyorum. __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
|
| #7 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Bu ülke için, eşleri, çocukları, namusları, inandıkları cumhuriyetleri için canlarını veren insanların eşlerinin varlığı, sırf kıyaetlerinden dolayı protesto sebebi oluyor. O baloyu terkedenler unutmamalı ki, o apoletleri oradaki varlıklarından dolayı rahatsız oldukları insanlar sayesinde takabiliyorlar. Eğer bir takıjm rütbelere gelmişlerse, orada bulunan ve canlarını feda eden insanlar sayesinde geldiler. Eğer kışlalalarında huzur içinde yaşıyorlarsa, orada protesto ettikleri insanlar sayesinde huzur içindeler. Bu nasıl bindiği dalı kesmektir, bu nasıl görmezliktir, bu nasıl anlamazlıktır hayret ediyorum. | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
![]() Buyrun size başka bir haber daha güneydoğudaki analara ve bebelere değer veriyorlarmı yoksa vermiyorlarmı? TSK, 122 vatandaşı kurtardı ! Türk Silahlı Kuvvetleri ekipleri, Diyarbakır'daki sel felaketinde mahsur kalan 122 vatandaşı kurtardı. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/TR/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.jpg[/IMG] 01 Kasım 2006 14:55 TSK arama kurtarma ekiplerinin Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde meydana gelen sel felaketinde mahsur kalan sivil vatandaşların kurtarılması amacıyla dün gerçekleştirdikleri arama-kurtarma çalışması sonucunda, 42’si yetişkin 122 vatandaşın felaket bölgesinden tahliyesinin sağlandığı belirtildi. http://www.haber3.com saygılarımla | |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sn mk devrim tsk kurumu ile mehmetçiği bir tutmayın Bilakis ben ayırıyorum Mehmetçik halkın Tsk ise ....................... O yüzden halkın çocuklarının halka hizmet etmesi ile; Bulunduğu mevki ve makamın ;ölmeye gönderdikleri her yere giden şehitlerimizin sayesinde olduklarını unutan ,anlamayan,şehit ailelerine bu saygısızlığı yapanlarla,halkının inancına bu saygısızlığı yapanlar ile bir tutmayın! Saygılarımla Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-11-06 00:52 . |
|
| #10 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
askerlerin oaraya tsk emri ile gittiğini ilk kez sizden duyuyorum.. pkk yı tsk yaratmadı milliyetçi politikalardır pkk yı doguran.. sonra akp nin yaptıgı lübnan rezilliği göz önüne almadan konusmanız da büyük hata.. 61 sonrası tsk nında savunulacak bir tarafı yoktur bana göre.. ama devlet politikalarını da tsk ya yıkmayınız.. saygılarımla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|