| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Anlamadığım senin birdaha eşi gelmez bir Atatürk'ün var niye gidipte Che'nin fotoğrafını taşıyorsun.Che senin için atandan daha mı çok şey yaptı, daha mı çok cephelerde savaştı şimdi gidiyorsun daha düne kadar tanımadığınadamın fotoğrafını taşıyorsun. Anlaşılır gibi değil... |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben taşıyanalara değil de CHE'nin fotoğrafını satanalara şaşıyorum. ![]() |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Herkes Atatürk olamaz ama Bir Che olabilir diye belkide. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| yapmayın arkadaşlar bunda şaşılacak ne var ki....Gelmiş geçmiş en büyük devrimci kendisi....Biz devrimciler çok severiz kendisini...Emin olun bir çok cephede savaşmıştır kendisi....Saygıyla anıyorum.....isterseniz googla girin ernesto che guevera yazın biraz tanıyın kendisini.....Resmini taaşımıyoruz sadece biz fikirlerini taşıyoruz ayrıca.... Saygılarım tüm devrimcilere..... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| insanlıga hizmet etmiş herkes bu gurur hakeder.. küba sokaklarını atatürk heykelleri ve metinleri süslerken biz de onun resimleriyle süsleriz ortalıgı bu gayet normaldir.. ayrıca bu topikte saldırı amacı gütmektedir.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-10-06 22:32 . |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Che'nin fotograflarinin Turkiye'de bu kadar rahat populer olmasina izin verilmesi, -su anda- Che'nin sahib oldugu fikirlerin, Turkiye icin bir tehlikesinin kalmadigina delalet eder. |
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Sn. Malcolm X ; Dedikleriniz tartışılabilir -tartışmaya değer- belkide ama başlığınız hiç yerinde olmamış "Şu Che'nin fotoğraflarını taşıyanlara şaşıyorum... " Buradaki şu ifadesi sanki Ernesto'ya cephe almış gibi gösteriyor sizi, ayrıca argo bir kullanım sanki ne dersiniz ? Che'yi yeteri kadar tanıyor musunuz ? Komünistler ulusalcı olmazlar.Enternasyonalistiz biz, her iklimden devrimciyi taşırız. Kemalistler de dilerlerse Che'yi de taşıyabilir, beğendikleri başka devrimcileri de.. __________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Vallahi satanlara. bakıyorum... ATA'mızı..Kazım Karabekir Paşayı .. bulsam alıp takacağım..üreticilerde işi iyi biliyor.. Ama yurtdışı menşei'li liderler..bu ülkede daha çok rağbet görüyor... Ama biraz hoşgörü.. bırakın.. onu takmakla.. ülke yıkılmaz... mcpo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-11-06 17:55 . | |
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|