| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Dünya'da ve Türkiye'de En Güzel Tatil Yerleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Selam Arkadaşlar, En güzel tatil bölgeleri sizce nereler ve ne gibi aktiviteler sunuyor ? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kesinlikle ANTALYA....ne ararsanız var...... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alanya... __________________
emre² |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Kesinlikle Diyarbakır herşey burda Çin seddinden sonraki dbakır surlarıda burda dicle nehriyemekleri hatta ve hatta karpuz burda hemde en iyisi burda.... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| çok yer gördüğümü söyleyemem ama Marmaris gerçekten çok hoşuma gitti benim..Çadır kampında minimum konaklama maliyetiyle tatil yaptım.Kaldığım Çubucak orman kampı geceleri süper serin,rahatça uyuyabildiğimiz bir yerdi.Marmaris,belde olarak güzel yerleşim mimarisi,tertemiz koylarındaki tekne turları,,kızkumu,kloapatra adası(sedir adası) vb inanılmaz doğa güzellikleri,süper gece hayatıyla aklımda kaldı..Esasında Muğla inanılmaz bir şehir. Marmaris,bodrum,datça,fethiye...Muğla turu yapmayı çok isterim,, ![]() |
|
| #6 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Van'ı görmenizi tavsiye ederim.Havası ve doğası tarihi yerleri çok güzel.Gitmişken Akdamar adası(Ah tamara) kilisesini,ve gürpınar ilçesindeki hoşaf kalesini,Muradiye ilçesindeki muradiye şelalesini ve çavuştepe'yi görmelisiniz.Vanodokya diye,başkale ilçesinde peri bacaları gibi bir yer varmış orayı göremedim.Artık başka sefere... |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| küba... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Türkiye'nin birçok tatil cenneti sayılabilecek yeri var ama hem insanlarımızda para olmadığından hemde yabancılara resmen peşkeş çekme fiyatına hizmet verilmemesinden dolayı yerlilere pahalı fiyatlar çekiliyor. |
|
| #10 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|