| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Erkeklerin en sevmediği sorular neler .../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| İlkini ben yazayım ; 1_) Bu saate kadar beni neden aramadın.... Diğerlerini erkek arkadşların doldurmasını istiyorum .....sonunda çok hoş süprizler varda...:61 __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Beni seviyormusun? __________________
emre² |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| ben soru cümlesi olamyan soruları sevmiyorum .mesela saçlarım çok güzel değil mi???? __________________
''BÜYÜK ADAMLAR DÜNYAYA YÜZ YILDA BİR GELİR.BU SEFERKİ BİZE RASTLADI'' İNGİLTERE BAŞBAKANI -Lloyd George- il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-11-06 22:03 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| sence ben güzel miyim? Genelinde saçma bir soru zaten ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #5 | |
| Kız : O kızla bir daha görüşmeyeceksinn !! Erkek : Tepki yok Kız : Yani görüşmezsin değil mi? En sinir oldugum soru ve soruluş tarzı budur... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| :61 Sanırım belli belirsin sorun çıkarmaları ve kavgayı tutkuya dönüştürmeleri erkelerin en tahamül edemediği şeydir...:-) __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Beni hep sevecekmisin? Allah Allah yaa şuan seviyorumya sen bunun tadını çıkar.Kimseye yarınları vaad edemezsiniz , yarın bilinmezliktir böyle ütopik bir soru olamaz.Hee sevmek istermisin diye sorsa anlarım sevecekmisin ne demek...kendisine sorsan evet diyor eee hani nerdesin o zaman sevicektin hani. __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Eski okul fotoğrafları için:'Ben şunu niye tanımıyorum(Toplulukta bir kadın resmi.)? |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Arkadaşlarıyla dışarı çıkmışsa eğer: Eve kaçta gelcen? Geç kalma:D __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|