"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| bayanların olumsuz özelliklerinden bahsedilmiş peki birde erkeklerin en beğenilmeyen özelliklerini tartışsak nedersiniz?herkesin yorumunu bekliyorum? kadınların en sevilmeyen özellikleri sorulmuş peki erkeklerin nedir? __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... yinyang Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-11-06 16:59 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bir erkek olarak buraya yazı yazmam doğru olamayabilir ![]() __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| bir erkek olarak yazıyorum...maçoluk, erkek egemenlik, köylülük...bu tür erkeklere ben bile tahammül edemiyorum. |
| #4 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Şu tespiti yapmadan edemdyeceğim. Kadınlar erkeklerden daha değişkendirler ve daha uyumludurlar. Farklı kültürel yapılardan gelen insanların birlikteliklerinde, çoğunlukla kadının erkeğin yapısına yaklaşması da bundandır. Özetle, kadın modernleşen ülkede, erkekten daha hızlı değişmektedir. İsmini çıkartamadığım meşhur aile dizisindeki evin babası tamer ile, evin annesi mehtap arasındaki farkınve çatışmanın sebebi de budur. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| 1-küfür etmeleri 2-gereksiz kıskançlıkları 3-birşeyleri emretmeleri 4-bütün kızları aynı şekilde değerlendirmeleri 5-sokakta yürürken kızlara laf atmaları 6-kız arkadaşı yanındayken başka bir kıza bakmaları 7-ben seni içimden seviyorum demeleri..... 8-.........devam ediyor aklıma gelenlar bunlar..... ![]() __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... ankakuşu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-11-06 09:40 . |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
bu öğretilir. erkek güvenli bir yer yarattığında kendi izni dışında evin içine giren somut yada soyut herşey güvenliği tehdit edicidir. bu durum ancak statukonun devamlılığının sağlanması ile aşılabilir. __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka | |
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| 1. Karşısındakini kısıtlamaları (kişiye göre değişir diyorum yine) 2. Kıskançlık 3. Ev işlerini sürekli kadınlardan beklemeleri ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| - Bulaşık yıkamamaları, ev temizlememeleri, yemek yapmamaları vesair ev işi yapmamaları... - Alkol düşkünlüğü- alkolizm derecesinde olanlar için- - Çocuklarını ve eşlerini dövmeleri - bir tokat , itme kakma bile yeterli- - Kumar oynamaları - iddia vesair dahil- - Kadından daha çok para kazanmalıyız zihniyetleri - Kendilerinden üstün gördükleri kadınları- eğer birliktelerse- başka yönlerden ezmeye çalışmaları. - Bir baskıdan çabucak yılıp acıların adamı olmaları- - Ani ve sert tepkiler vermeleri - Kavgadan kaçmaları - Kavgadan kaçmamaları - Bir zamanlar birini sevmiştim çok acı cektim edebiyatları -ki birini sevmemiş delice aşık olmamış erkek de yoktur nedense !? - - Tartışma esnasında dinlememeleri.. - Sinirlenince kırıp dökmeleri veya küfretmeleri ya da kendilerine zarar vermeleri - Dizi karakterlerini taklit etmeleri ( bu kadınlarda da sıkça rastlanan bir durum oldu ) - Üretmemeleri , uyuşuk uyuyşuk oturmakla ömür tüketmeleri.. ( Tabii hepsi böyle değil )__________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kadın gibi davranan erkekler. Eşcinselleri kasdetmiyorum. Hemen eleştirmeyiniz!.. Çünkü onları erkek olarak görmüyorum. ![]() Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|