"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Uğrunda ölümü göze alabileceğiniz üç şey/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Uğrunda öümü göze alacak kadar değer verdiğiniz şeyler var mı arkadaşlar.......3 tanesini sıralayın desem ![]() __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... ankakuşu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-07-07 23:16 . |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Vardır muhakkak 1. ideallerim 2.sevdiklerim 3.sü yok |
|
| #3 | |
| Aslında bir değer uğruna yaşamak o değer uğruna ölmekten çok daha zor ve çetin bir iştir. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Evet, olabilir ancak iş ölüme gelince herkes kolay kolay bunu kabul etmez öyle değil mi? "Nun ipse pro charis amicis, aut patria timidus perire" Bu Latince söz "Vatanım ve sevdiklerim için canımı veririm" demek. Benim uğruna ölümü göze alabileceğim değerlerim var. En büyük değerim de vatanım ve milletim. Şehitlerimizin bu değer uğruna çarpıştıkları gibi. Sky Turk'de izlediğim Kan Uykusu programıyla birlikte bu duygumu daha da bir duyumsadım içimde. Bu Latince sözü seviyorum. Altına da imzamı atabilirim ![]() __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| bu soru ölüm kültürüne ait bir sorudur. Doğu toplumları hayatı ölümle açıklar. Batı toplumlarında hayat yaşamla açıklanır. Doğru soru uğruna mücadele edeceğiniz 3 sey olmalıydı. Yada en değer verdiğiniz üç şey en değer verrdiğim üç sey - insanların özgürlüğü - yaşam biçimim değerlerim - sevdiklerim |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
| #7 | |
| ''Vatan için ölmekte var ama borcun yaşamaktır..!'' Ailem,vatanım,sevgilim,dostlarım,kutsal değerlerim...onlar için ölümümün yaşamamdan daha hayırlı olacağı gün ben ölürüm..! tatanka Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-11-06 16:15 . |
|
| #8 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| yaşatmak için ölürüm |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| İnancım vatanım birde ailem için bu mücadeleyi verirdim. Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-11-06 18:22 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|