"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006
| ![]() Hasankeyf sularaltında kalacak bir daha görme fırsatınız yok? ![]() Geleceği tehlikede Munzur ovasının? ![]() Kış ortasında sıcak su keyfi yapın muş germav gölü |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| resimler muhteşem orda olmayı hayal ettim herhalde çılgınlar gibi koşturup dururdum...kimliğimi yok etmeye çalıştıkları yetmiyormuş gibi tarihimizi kültürümüzü yok ediyorlar.... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #3 | |
Kayıtlı Okur
| ![]() ![]() Sarıkamış-KARS ![]() il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-11-06 21:37 . |
| #4 | |
| __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #5 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
![]() ![]() | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| adanadan doğuya hiç geçmedim...ama gerçekten görmek istiyorum... |
| #7 | |
Kayıtlı Okur
| ![]() İhsan Nuri Paşanın mekanı Büyük Ağrı Dağı... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Resimler harika arkadaşlar... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #9 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Doğunun ayrı bir güzelliği ayrı bir havası var.. Resimler tek kelimeyle muhteşem.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #10 | |
| ![]() Buda on gözlü köprü muhteşemdir yaaabir yanda kırklar dağı,bir yanda gazi köşkü,bir yanda da surların olağan üstü heybeti... __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|