| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ayın Yazarı - Eylül & Ekim 2006/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ayın yazarı - Eylül & Ekim 2006 (Birden Fazla Kişi Seçilebilir) | |||
| Sayın İl_bilge | 14 | 56.00% | |
| Sayın Gülay Işık | 5 | 20.00% | |
| Sayın Sederim | 3 | 12.00% | |
| Sayın Mderin | 3 | 12.00% | |
| Sayın Pulsar | 3 | 12.00% | |
| Sayın Kadri | 3 | 12.00% | |
| Sayın Lamira | 14 | 56.00% | |
| Sayın Merham Foral | 8 | 32.00% | |
| Sayın Erhanbay | 3 | 12.00% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 25. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Sn. merham elinize sağlık,çok güzel olmuş.Sonunda başardık ![]() __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| il_bilge,lamira,merham foral.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Zor bir anket olmuş arkadaşlar En beğendiğim iki yazarı seçtim. Aslında birini de çok beğenmiştim ancak 3 oy vermek istemedim.__________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu uyarıyı benim yapmam gerekiyor. Anket geçen ay (EKİM 2006) için yapılıyorsa, Eylül değil, Ekim olarak düzeltilmesi gerekiyor. Gerçekten Eylül ayı için yapılıyorsa Bildiğiniz gibi! Ben aranıza, 6 Ekim'de katıldım! Eylül ayında emeği olan arkadaşlarıma haksızlık yapılmaması için, adaylığımın silinmesi gerkiyor. Saygılarımla. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| "Sizden Gelenler" bölümünde bundan sonra geleneksel olarak gerçekleştirilecek olan ayın yazarı anketlerinin ilkinin eylül - ekim ayları için düzenlenmesine karar verilmiştir. Aşağıda eylül - ekim ayları yazarlarımızın listesi bulunmaktadır. İlgilerinize sunarız. Anket süresi 10 gündür. 14 Kasım 2006 tarihinde bu anketimiz kapanacak ve 15 Kasım tarihinde sonuçlar belli olacaktır. Kendinize Oy Vermeyiniz ![]() Edebiyat Bölümü __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| bu aday yazarları neye göre şeçtiniz bir başka aday gösterme şansımız varmıdır. |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Eylül ayı içinde faal olan yazarlara göre seçim yapıldı. Bundan sonra da o ay içinde faal olan her yazar listede olacak. |
| #8 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Sn. Mderin ben listeyi oluştururken dikkat etmemişim.Eylül ayı yazarlarını seçiyoruz.Gerekli işlemi yapacağız.Sizde öbür aya olur.Saygılar... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Tüm arkadaşlarımdan özür dilemesi gereken kişi benim galiba... heyecanımıza yenik düşüp hızlı davranırken bazı hatalar yapmışız.. öncelikle bunu ekim ayı için düşünüyorduk. eylül yazmışım, arkadaşlarıma da eylül diye anlatınca onları da yyanlış yönlendirmiş oldum.. teknik olarak düzeltmek mümkün mü bilmiyorum, görüşüyorum şu anda. ama düzeltme mümkün değilse, bu anketi eylül ekim için düşünün, ikisi birden olsun, listede yer almayan arkadaşlarım da bir sonraki ay yer alabilir. benim adaylığım da iptal edilebilir ![]() saygı ve özür dileklerimle __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #10 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Anket ve başlıkta gereken düzenlemeyi yaptım. Umarım bu kez olmuştur ![]() saygılar; |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|