| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Forumda teknik bir hata var./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Forumda teknik bir hata var, benim tavsiyem hata düzeltilene kadar hiçbir arkadaş mesaj atmasın. Mesaj trafiği karışacak yoksa. Ve bir daha düzeltmek için herkes kendi mesajını takip etmek zorunda kalacak. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Tam olarak ne tür bir hata Sn Hancı, bu mesaj sıralamaları mı? |
| #3 | |
Onay bekleyen
| bugnü ayın dördü görülüyor. bu benden kaynaklanmıyor. başka arkadaşlara da teyit ettirdim. |
| #4 | |
Onay bekleyen
| Ancak şu anda değil, bazı mesajlarda ayın dördü görüğlüyor. Yeni yolladıklarımda ise, bugün diye görünüyor. Ve laik müslüman aldatmacası knusuna yazdığım bir mesaj 141 numaralı olarak ortalarda çıktı. |
| #5 | |
Onay bekleyen
| nerdeyse bütün konularda aynı sorun var. bugün öğlende yazılan mesajlar ayın 4ünde sabah yazılmış gibi görünüyor. İlerici bir forummuş gerçekten.:-) |
| #6 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
ancak şu var ki, her konuda öğleden sorna yazılşan mesajşlar için geçerli değil bu. Mesela başka bir konuda, 24 saat önce yazılmış bir mesaj, benim son yoladğım mesajdan sonra çıkıyor. hancı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-11-06 20:51 . | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sevgili Arkadaşlar, Zamanlama ve mesaj sıralamaları ile ilgili bir sıkıntı var. Yazılan son mesaj en üstte olması gerekirken en üste çıkmıyor, son atılan mesaj 4'ünden önceki zaman dilimlerinde görünüyor. Zaman konusunda meydana gelen değişiklikten kaynaklanıyor sanıyorum. Ancak şu anda yeterli bilgiye sahip değilim, ilgileniyorum. Sevgiler |
| #8 | |
Onay bekleyen
| Gördüğüm kadarıyla veritabanında bir sorun var. Ve kısa zamanda çözülmesi de kanımca mümkün değil. Bu nedenle bu zaman zarfında, düzeltilene kadar, mesaj yazmanın mümkün olmamasını öneriyorum. |
| #9 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
Sayın hancı sizin bu mesajınız aralarda bir yerelerde kalacağı için öneriniz çok az kişiye ulaşacak muhtemelen. | |
| #10 | |
Onay bekleyen
| yeni mesajlaran görnmeyeceği için haklı olablirsiniz. ancak konu forum hakkında kısmında açıldığı için, anasayfadan çalışan arkadaşlar görebilecek. eğer yardımcı olabileceğim bir durum varsa, seve seve yardım ederim. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|