"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Bu ülke sahipsiz değil/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Temel niteliklere yönelik saldırılara karşı çıkan binlerce kişi bugün ,4 kasım 2006 günü, Cumhuriyet için yürüyor.Ankara nın Tandoğan meydanında yapılan mitingde binlerce kişi hükümet istifa sesleri ie meydanları inletiyor. Mitingi şu anda kanaltürk ekranlarından izleyebilirsiniz. Mitingde temel konu emperyalizm ve onun bu ülkedeki işbirlikçileri olacak birilerine bu ülkenin sahipsiz olmadığı anlatılacak. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu kitleleri arttırmamız lazım.İrtica,terör ve onun yandaşlarını ülkemizden defedebilmenin yolu,yurttaşlarımızı doğru şekilde bilgilendirip onlara yurt sevgisini aşımalıyız. O yürüştükleri saygıyla selamlıyorum... __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Millet birlik beraberlik olsa da bu seçim sistemi ile.. adamlar her zaman avantajlı.. Adamlar birbirlerine kemik gibi kaynamışlar.. iyi organize olmuşlar..bakın bu ülkenin %75'i adamlara karşı .. Ama seçimde ne olacak.. %75 bölük pörçük olacak.. Onların %25'i kemik gibi.. yine seçimi kazanacak... Artık bu ülkede şunu iyi bilmek gerekir.. Bu ülkede artık sağ sol yok.. siyaset yok!.. İZM'ler yok... İki grup var.. bu cumhuriyeti yıkmak isteyenler.. Bu cumhuriyeti savunanlar.. Eğer cumhuriyeti savunanlar.. birlik olmazlar.. ise.. bu ülkeye.. ŞERİAT geliyor.. Hemde DEMOKRASİ ile.. Ne acı değil mi? saygılar. | |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| arkadaslar sizlerden çok samimi olarak birşey sormak istiyorum lutfen samimiyetle ve gerçekci cevap veriniz. bana söylermisiniz akp hükümetinde şeriat a yönelik nasıl bir çalışma gördünüz nasıl bir eylem gördünüz yani akp li vekiller cuma namazına gidiyor diyemi veya 5 vakit namazlarını kılıyorlar diyemi şeriatcı oluyorlar ülkeyi tehdit ediyorlar yani korkunun sebebi bumu bunlar degilse nedir? saygılar |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
![]() Akp ile bir kaç topik var onları araştırısanız orada konuyu daha iyi tartışırız.(Akp olmasaydı ve Rte başlıkları gibi) Niye hemen konuyu namaza falan getiriyorsunuz?Nedir Akp nin yapmak istediği siz ilk önce bunu bunu belirtirseniz.Samimi ve gerçekçiliğe ilk önce siz bir adım atın. Saygılarımla | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Recep Tayyip Erdoğan ;"Türkiye kendisine din olarak Kemalizmi almış ve başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir..." Recep Tayyip Erdoğan ; "Türkiye’nin yarınında artık Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere, sistemlere yer yoktur. Kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. Bizim için en üst belirleyici, İslam’ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." Sevgili arkadaşlar Cumhuriyet rejimine karşı söylemlerde bulunduğu için hapis cezası almış bir Başbakanımız var ! Bir başbakan düşünün, o başbakan hükümet lideri olduğu ülkenin rejimine karşı! Bu kadarı da fazla, yazık. Hala şeriat getirmek için neyini gördünüz diyen arkadaşlar var. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| |
|
| #8 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|