| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
3 Kasım'ı unutmadık ama unutturmaya çalıştılar.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| 'Susurluk kazası'nın üzerinden 10 yıl geçti. Polis-mafya-siyasetçi üçgeninden oluşan 'en tehlikeli çete'nin siyasi ayağı soruşturulmadan kaldı. Eski DYP'li Sedat Edip Bucak'a yönelik dava zamanaşımı eşiğindeSusurluk 10 yaşında! 'Susurluk kazası'nın üzerinden 10 yıl geçti. Polis-mafya-siyasetçi üçgeninden oluşan 'en tehlikeli çete'nin siyasi ayağı soruşturulmadan kaldı. Eski DYP'li Sedat Edip Bucak'a yönelik dava zamanaşımı eşiğinde http://www.haberanaliz.net/detay.asp?hid=2519 Susurluk Gazisi Gökçe ![]() Türkiye'de önemli bir dönemeç olan "Susurluk Kazası"nın ardından sanık olarak yargılanan Denizlili kamyon şoförü Hasan Gökçe, olayın 10'uncu yıldönümünde ilginç açıklamalarda bulundu. http://www.bugun.com.tr/haberler/041106/p19834.asp Kazadan sonra rahat yüzü görmediğini anlatan Gökçe, "Kazadan önce nasıl güzel bir hayatım vardı bilemezsiniz. Ama 3 Kasım 1996'daki kazayla bunların hepsi geride kaldı" dedi. Kaza nedeniyle bir süre cezaevinde yatan Gökçe, oğlunun üniversite eğitimini yarıda bırakmak zorunda olduğunu ifade ederek, "Bir kaza yaptım, hayatım kaydı. Önce cezaevi, ardından geçim sıkıntısı ve katlanarak artan borçlar. Yaşadıklarımız dayanılacak gibi değil" diye konuştu. __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" stran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-11-06 19:13 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Susurluğun elebaşlarından birininde aşiret reisi bucaklar olduğunuda unutmayın lütfen. |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
saygılar.. __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
M.Yilmaz döneminde, Bucak´in hanesine girip ciktigi söyleniyordu. Mesut Yilmaz bir kac kez öldü dediyde de, Yesil, arada bir ortaya cikiyor. www.yesil.org saniyorum simdilerde banlanmis. Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-11-06 08:56 . | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Sedat Edip Bucak, bir süre önce, Ankara Bilkent 3. kısım bloklarında kendisi ve adamları için birkaç daire kiralayarak buraya yerleşmiştir. Yerleştirdikleri çok güçlü elektromanyetik dinleme önleyici cihazlar nedeniyle, civarda herkesin cep telefonu bozulmuştur. Korumaları, herkese karışmakta ve binada oturanlar üzerinde terör estirmektedir. |
|
| #6 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Saygılar... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" | |
|
| #8 | |
| 3 kasımın unutulmaması için biz üzerimize düşen görevleri yapabil dikmi acaba? saygılarımla |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| O aşiret reisinin serbest kalması tamamen o dönemki siyasi iradenin oy kaygısı yüzünden olmuştur, zaten öyle bir insanı tutuklayamazlar. Bu ülkede nüfuzlu insanlara hiçbirşey olmuyor, bu gün nüfuzlu bir para babası şehir meydanına dar ağacı kurup adam idam etse, küçük bir soruşturma ile geçiştirilir.Ama benim üzüldüğüm, o dönemde halk birşeylere tepki veriyordu,ışık eylemleri yapılıyordu, şimdi ise malum. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #10 | |
| Her şeyden şikayet ediyoruz.Yok derin devlet yok medya yok iktidar Bırakın bu şikayetleri arkadaşlar biz ne yapabiliyoruz* Sorun burda,çözümde burda. saygılarımla |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|