Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

3 Kasım'ı unutmadık ama unutturmaya çalıştılar...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski04-11-06, 19:06  #1
stran

stran'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
3 Kasım'ı unutmadık ama unutturmaya çalıştılar...

'Susurluk kazası'nın üzerinden 10 yıl geçti. Polis-mafya-siyasetçi üçgeninden oluşan 'en tehlikeli çete'nin siyasi ayağı soruşturulmadan kaldı. Eski DYP'li Sedat Edip Bucak'a yönelik dava zamanaşımı eşiğinde

Susurluk 10 yaşında!

'Susurluk kazası'nın üzerinden 10 yıl geçti. Polis-mafya-siyasetçi üçgeninden oluşan 'en tehlikeli çete'nin siyasi ayağı soruşturulmadan kaldı. Eski DYP'li Sedat Edip Bucak'a yönelik dava zamanaşımı eşiğinde
http://www.haberanaliz.net/detay.asp?hid=2519

Susurluk Gazisi Gökçe
Türkiye'de önemli bir dönemeç olan "Susurluk Kazası"nın ardından sanık olarak yargılanan Denizlili kamyon şoförü Hasan Gökçe, olayın 10'uncu yıldönümünde ilginç açıklamalarda bulundu.
http://www.bugun.com.tr/haberler/041106/p19834.asp
Kazadan sonra rahat yüzü görmediğini anlatan Gökçe, "Kazadan önce nasıl güzel bir hayatım vardı bilemezsiniz. Ama 3 Kasım 1996'daki kazayla bunların hepsi geride kaldı" dedi. Kaza nedeniyle bir süre cezaevinde yatan Gökçe, oğlunun üniversite eğitimini yarıda bırakmak zorunda olduğunu ifade ederek, "Bir kaza yaptım, hayatım kaydı. Önce cezaevi, ardından geçim sıkıntısı ve katlanarak artan borçlar. Yaşadıklarımız dayanılacak gibi değil" diye konuştu.

stran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-11-06 19:13 .
stran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-11-06, 00:40  #2
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006

Susurluğun elebaşlarından birininde aşiret reisi bucaklar olduğunuda unutmayın
lütfen.
MK DEVRİM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-11-06, 08:29  #3
stran

stran'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın MK DEVRİM şöyle demiş:

Susurluğun elebaşlarından birininde aşiret reisi bucaklar olduğunuda unutmayın
lütfen.
Sedat Edip Bucak ne yazıkki öyle biliyorum ama asıl başrol oyuncuları ortada....
saygılar..
Eski05-11-06, 08:38  #4
Hoca

Hoca'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Alıntı:
Sayın stran şöyle demiş:

Sedat Edip Bucak ne yazıkki öyle biliyorum ama asıl başrol oyuncuları ortada....
saygılar..
Yesil Kod adli Mahmut yildirim da yok ortalarda....
M.Yilmaz döneminde, Bucak´in hanesine girip ciktigi söyleniyordu.
Mesut Yilmaz bir kac kez öldü dediyde de, Yesil, arada bir ortaya cikiyor.

www.yesil.org

saniyorum simdilerde banlanmis.

Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-11-06 08:56 .
Hoca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-11-06, 10:45  #5
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Sedat Edip Bucak, bir süre önce, Ankara Bilkent 3. kısım bloklarında kendisi ve adamları için birkaç daire kiralayarak buraya yerleşmiştir. Yerleştirdikleri çok güçlü elektromanyetik dinleme önleyici cihazlar nedeniyle, civarda herkesin cep telefonu bozulmuştur. Korumaları, herkese karışmakta ve binada oturanlar üzerinde terör estirmektedir.
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-11-06, 12:36  #6
Anadolu
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:
Sayın yorum2006 şöyle demiş:

Sedat Edip Bucak, bir süre önce, Ankara Bilkent 3. kısım bloklarında kendisi ve adamları için birkaç daire kiralayarak buraya yerleşmiştir. Yerleştirdikleri çok güçlü elektromanyetik dinleme önleyici cihazlar nedeniyle, civarda herkesin cep telefonu bozulmuştur. Korumaları, herkese karışmakta ve binada oturanlar üzerinde terör estirmektedir.
Anlaşılan Susurluk'tan etkilenenler sadece Sn.Gökçe ve ailesi değil.Ama unutkanlığımızada diyecek birşey yok doğrusu.Toplum olarak hafızamız galiba dibe vuruyor.Tehlikeninde büyüğü bu galiba.
Anadolu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-11-06, 21:30  #7
stran

stran'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın yorum2006 şöyle demiş:

Evet kesinlikle katılıyorum bir ülkede eğer derin devlet güçleniyorsa bir ülkede adam öldüren katiller ülkenin ağa babası olabiliyorsa ,bir ülkede devleti dolandıranlar milyardoları alıpta ülkeden kaçıp avrupada ben ülkemi kurtaracam diye adam toplıyorsa sedat bucak ülkenin adaletinin karşısına çıkıp sonrada berat ediyorsa bu ülkeden ciddi sorunlar var ve bu sorunlar artık hissediliyor ve herkesin damarlarında dolaşıyorsa,vee bu ülkede yapılan kirli işler "k"urtlar vadisi filminde devleti kurtarma diye gösteriliyorsa biz hem 3 kasımları unuturuz hemde kim olduğumuzu unuturuz....

Saygılar...
Eski07-11-06, 23:07  #8
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

3 kasımın unutulmaması için biz üzerimize düşen görevleri yapabil
dikmi acaba?
saygılarımla
Eski07-11-06, 23:15  #9
Cielo

Cielo'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Türkiye

O aşiret reisinin serbest kalması tamamen o dönemki siyasi iradenin oy kaygısı yüzünden olmuştur, zaten öyle bir insanı tutuklayamazlar. Bu ülkede nüfuzlu insanlara hiçbirşey olmuyor, bu gün nüfuzlu bir para babası şehir meydanına dar ağacı kurup adam idam etse, küçük bir soruşturma ile geçiştirilir.Ama benim üzüldüğüm, o dönemde halk birşeylere tepki veriyordu,ışık eylemleri yapılıyordu, şimdi ise malum.
Eski08-11-06, 01:28  #10
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Her şeyden şikayet ediyoruz.Yok derin devlet yok medya yok iktidar
Bırakın bu şikayetleri arkadaşlar biz ne yapabiliyoruz*
Sorun burda,çözümde burda.
saygılarımla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 05:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)