"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sayın melnur, Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdikleriniz ve ailenizle uzun ve mutlu bir yaşam sürmeniz dileğyle... Sevgiler. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Melnur Ben de doğum gününüzü kutlarım.Nice yaşlara.. |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Benden önce davranmıssınız.. Sayın Melnur doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.. Tüm saygı ve sevgilerimi size yolluyorum.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-11-07 00:16 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Mutlu yıllar ![]() |
|
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Mutlu yıllar.. __________________
emre² |
| #6 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Sn. melnur iyi ki doğmuşsunuz ve daha da önemlisi iyi ki sizi tanımışım.Öyle bir iz bıraktınız ki beynimde bir daha çıkmayacak.Aslında size klasik bir şeyler yazmak size haksızlık olur.Çünkü tanıdığım şahsına münhasır nadir insanlardansınız.Ama ne yazarsam yazayım sıradanlıktan kurtulmuyor sözlerim.Nice mutlu yıllara... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Melnur doğum gününüz kutlu olsun ![]() __________________
Ece |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Doğum gününüzü kutlar, uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim. |
| #9 | |
Bilim ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Nice mutlu yıllar dilerim sayın melnur... __________________
GELSE DİLBER-İ AHU, OLSA YEVM-İ RAMAZAN DİLBER-İ AHU MU EFDAL, YOKSA YEVM-İ RAMAZAN? YE İÇ EĞLEN SÜR SEFASIN DİLBERİN ZİRA KAZASI VAR RAMAZAN'IN, KAZASI YOK DİLBERİN |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Mutlu yıllar. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|