| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Ecevit daha önce mi ölmüştü? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sayın Bülent Ecevit'i dün akşam kaybettik. Kendisine ALLAH'tan Rahmet, Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Bir süreden beri fısıltı gazeteleri aslında sayın Ecevit'in ölmüş olduğunu ve cenazesi için uygun zamanın beklendiğini yaymaya başladılar. Sizce Bülent Ecevit fısıltı gazetelerinin yazdığı gibi daha önceden ölmüşmüydü? |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006
| ecevit ölmesi neyi değiştirir ki.bence siyaset hayatı bitmiş bi insandı.ne kadar çok siyasetde kaldıysa o kadar güç kaybetti.keşeke daha az kalıp daha şaşalı hatırlansaydı.bunda rahşan hanımın katkısı ne tartışılır.ama ben ecevitin politik yapısını beğendiğimi söyleyemem.bence saklancak bi şey yoktu.dün öldüğü doğrudur |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Her ölen ünlü liderin arkasından bu tarz birşey çıkmasa şaşarım zaten... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| ABD gizli örgütü, hoşlanmadıkları liderler için, bu balonları eskiden beri hep uçuruyor. Tabii, iktidarda olanlar için. Şimdi ne ilgisi var yani? (2001'de Ecevit için de bir balon çıkarmışlardı gerçi. En çok 6 ay yaşar diyorlardı. 5 yıl geçti.) yorum2006 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-11-06 17:09 . |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Bence de arkadaşım... "Dış güçler" yapmış da olabilir!!! (!) Böyle spekülasyonlar yerine Ecevit neler yaptı,neler yapamadı onu tartışalım... Daha yararlı olur... __________________
"Zafere kadar durmak yok!!!" Ernesto Che Guevara | |
|
| #6 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| sayın ecevit bu ülkeye çok şey kazandırmıştır ama kaybettirdileride var.inşallah gelecek kuşaklar bu hataları telafi ederek yeni ecevitler yaratırlar. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
![]() Nasıl yani pek anlayamadım? "Çok şey kazandırmıştır.ama kaybettirdikleride var. İnşallah gelecek kuşaklar yeni ecevitler yaratır." İsteğiniz hep nötr siyasilermi? Bize kazandıracak Liderler gerekir.değilmi? Ne şiş yansın ne kebap olmaz, birileri muhakkak yanmalı. saygılarımla | |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İlk hastaneye kaldırıldığında (GATA'ya) ölüm haberini babamın bir arkadaşından öğrenmiştik,GATA'dan almış arkadaşından o da haberi,ama televizyonlarda umut var diyince ben bile inandım,keşke olsaydı.. |
|
| |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| BU ''İKİYÜZLÜ '' Millet! 2002 seçimlerinde ...öldürdü... çok haklısınız.. Sayın Ecevit.. O an . Bu ikiyüzlü millet tarafından öldürüldü... Bugünkü manzara ise çok ilginçti.. Bu milletin, ne ikiyüzlü olduğuna bir kez daha şahit oldum.... saygılar. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|