| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kabaca siyasi görüşünüz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sağ-Sol ?? | |||
| Sağ | 27 | 17.53% | |
| Sol | 90 | 58.44% | |
İkisinin de adı batsın ![]() | 36 | 23.38% | |
| Henüz bilgim yok | 1 | 0.65% | |
| Oy Verenler: 154. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Komünist,sosyalist,sosyal demokrat,merkez sağ,liberal..... diye ayırmadan; Kabaca bir anket... Sağ mı Sol mu? Buyrun.. Yorumlar ve oylarınızı bekliyorum ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kimileri "Sol"un adını kirletmeye çalışsa da... SOL ülkemde altın çağını hiç yaşayamamış olsa da... Birgün insanların gerçeği göreceğini biliyorum; Çünkü bu gemi battığında,kimin sandallara atlayıp kaçacağı; Kimin bir cansimidini paylaşacağı bellidir!!! __________________
"Zafere kadar durmak yok!!!" Ernesto Che Guevara |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Böyle bir anketin pek sağlıklı olabileceğini sanmıyorum.Çünkü söz konusu olan ideolojiler de kendi içerisinde öyle dallara ayrılıyorlar ki temelde aynı düşünceden çıkmış olsalar bile birbirleri ile çok fazla çelişebiliyorlar. |
|
| #4 | |
| Bence anket sorusu yanlış en başta? "Kabaca siyasi görüşünüz?" Zaten Türkiye'de insanlar siyasi görüşlerini kabaca söylemekten zevk alırlar ![]() Derinlik yoktur. İncelik hak getire. Solculuk, sağcılık, milliyetçilik, islamcılık vs. içi boş ideoloji ambalajlarıdır. Daha doğrusu içinden ne çıkacağınız kestiremezsiniz. Türkiye'de gerçek anlamda sol ve sağ yoktur. Devletçi ve jakoben partiler vardır. |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| ben bir demokratım ve bu düşüncenin gelişmesi için elimden geldiği kadar savaşacağım |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Sol. __________________
emre² |
|
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| böyle bir ülke de sol demeye korkuyorum..solculuk ülkemizde ortanın solundan fazla degildir,zaten o da sol degildir.. ve ben yine de sol degil sosyalizm diyorum.. saygılarımla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #8 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| SOL __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #10 | |
| Kabaca sağ ve sol değil ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|