"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Eşiniz sizi aldatırsa ne yaparsınız ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Eşiniz sizi aldatırsa ne yaparsınız ? Diyelim ki eşinizi çok seviyorsunuz hatta ona aşıksınız ama o sizi başka bir şahısla aldatıyor tepkiniz ne olurdu?? |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
Bende bir eksiklik mi var seni başkalarına iten diye sorarım... Eğer bendeki eksiklikten kaynaklanıyorsa ve sevdiğine inanıyorsam 1 kerelik affederim.Ancak sorun benden kaynaklanmıyorsa o zaman ayrılırım... | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sn analiz yinede toplumdaki çoğu insana göre daha anlayışlınısınız ama ben olsam affetmezdim zaten bence aldatan değil aldatılan suçludur ki bazı şeyleri eksik bırakmış ve oda aldatmış. yinede sorun benden dahi kaynaklanıyosa ilk önce gelip benimle konuşmalıydı nedenini çözmeye çalışırdık aldatması bence affedilecek birşey değil... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ne olursa olsun herşey biterdi. __________________
emre² |
|
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Yapılacak tek şey boşanmak Tabi bu durum yörelere göre değişiyor ki Namus cinayeti diye ölümlerde olmuyor değil | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Öncelikle kimsede böyle birşey olmasını istemem Çok düşünülecek bir konu bunun hakkında son pişmanlık fayda getirmez ve eşe karşı bir şüphecilik oluşur acaba tekrarlanırmı şimdi nerede ne yapıyor eve kamera koysam gelen giden varmı yani olmaması en iyisi Birde eşiniz sizi hiç aldatmıyor deyip neler hissederiz bunları yazmak moral açısından daha güzel olur diyorum... saygılarımla |
|
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Karşı tarafın yeni duygular,ilişkiler aradıgı dönemde kendi ilişkinizin uzamayacagı kanıtlanmış olur ve bitirilmesi gerekir.. Böyle düşünüyorum... saygıyla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hayata küserdim herhalde. |
|
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Gelip itiraf ederse söyleyerek, yok o söylemez ben farklı bir şekilde öğrenirsem ona söylemeden ansızın terk ederdim. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| eğer bu yaşanan bir aşk ilişkisi değilde sadece cinsellikle ve süreklilik arzetmiyorsa...herkesin bir boş anı, zayıf zamanı olabilir diye düşünürüm..aşk herşeyi affeder... üstelik biriyle evlisiniz yada aşıksınız diye hayat boyu sadece sizle sevişmesini istemeninde etik yanını ayrıca tartışmak gerekir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|