|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Eski siyasiler siyasete dönmeli mi? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| sayın,demirel,çiller,yılmaz ve daha pek çok eski siyasi sizce siyasete geri dönmelimi? bence ihtiyaçları hissediliyor ama herkesin görüşüne saygılıyım... |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
![]() | |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
Eger çok yararlı ınsanlar olsaydılar biz şu an bu konuları tartısmazdık. __________________
emre² | |
|
| #4 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-03-07 22:06 . | |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şuan siyasetin gerisinde mi duruyorlar sizce... Ama resmi olarak dönmek isterlerse dönmesinler |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Bu memleket bu durumdaysa eğer, bunun sebebi olanlar eski hükümetler ve devlet adamlarıdır.Asla dönmesinler, bu gün 5 yıl önce yada 10 yıl önce İngiltere veya Fransa veya İspanya vs. nin başbakanlarını yada başkanlarını hatırlayan varmı. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Niye böyle bir başlık açtığınızı merak ettim? |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| turkiye de eski siyasetcilere ihtiyac mi var? bunu pek iyi anlamadim.ileriye donuk yeni siyasi liderlere ihtiyacimiz oldugunu zannediyorum. iki ileri,bir geri gelerek bir yere varamayiz. saygilar. |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| kesinlikle dönmesinler. ben onların bu ülkeye faydalı gözlegörülür birşeyler yaptığına inanmıyorum. şimdikelerle bi farkları yok kesinlikle. zaten faydalı birşeyler yapmış olsalardı şuan hala siyasette olurlardı diye düşünüyorum __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|