| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| 1 kasımdan itibaren Manisada internet kafelere ilk,orta ve lise öğrencilerinin 08:00-18:00 arası girmeleri yasaklandı ve bunda ne aranıyor kimse bilmiyor dersi olan ders yapmak zorundaki bir öğrenci bile internete o saatler arası giremeyecek böyle oluşan olayları önlemek için ne yapmalıyız sizce bu konu hakkında ki fikirlerini bekliyorum saygılarımla |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
Madem yasaklamayı biliyorlar,o zaman her öğrenciye internet imkanını kendileri sağlasınlar... | |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Türkiye'de internet kafeye giden lise ve ilköğretim öğrencilerinin kaçı bilgi amaçlı internet kullanıyor kaçı oyun oynuyor kaçı chat yapıyor.? |
| #4 | ||
| Alıntı:
| |
| #5 | ||
| Alıntı:
O zaman belli bir standart getirilebilir. mesela okul saatleri içinde oyun ve chat amaçlı internet kullanılmasının önüne engel konulabilir. Bu arada bu cümleniz çok hoşuma gitti hafızaya aldım. ![]() Benim söylemek istediğim daha çok internet kafeler oyun merkezi olarak görülüyor aslında bilgi hizmetlerinden yararlanabilme kaynağı olarak görülmesi gerekiyor. | |
| #6 | ||
| Alıntı:
Milli Eğitim Bakanlığı,sakıncalı siteleri internet cafe lere bildirir.Okul saatleri içinde o sitelere giriş cafelerde engellenir... | |
| #7 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #8 | ||
| Alıntı:
Mesela bu forumu da kesin yasaklı listesine alırlar:-) | |
| #9 | ||
| Alıntı:
Sayın emre siz sayın analizin bu cümlesine katılıyormusunuz? | |
| #10 | ||