"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| Sizce dine çok yatkın insanlar istismar ediliyor mu ve kimler tarafından ediliyorlar? Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden. Teşekkürler hepinize... |
| #2 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
lütfen dindar kardeşlerimiz üstlerine alınmasın... | |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kesinlikle ediliyor, son seçim sonuçlarına bakılırsa kim tarafından, nasıl ve ne boyutlarda bir istismar yaşandığı görülebilir. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hem de nasıl.Sömürüldüğünüzü anlamanız bile 20 yıl alıyor. Bittecrübe sabittir.:-) Yolun başındakileri uyarmanız nafile.Hiç uğraşmayın.Kendimden biliyorum yani. |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sırf din değil körü körüne inanılan herşey istismar aleti olabilir bence,önemli olan neye inandığını bilmek ve kararını verip inanmak,anan baban yada bi arkadaşın inanıyo yada inanmıyo diye değil. saygılar |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Antalya
| Sn.ReMaT çok haklısınız, körü körüne inanılan herşey istismar aracı olabilir, katılıyorum size, çok doğru bir tesbit. Bilimin doğruluğu, tartışılabilir, yanlışlanabiliroluşudur.... Dindar kardeşlerim alınmasın ama dinin hiçbirşekilde tartışılabilir, yanlışlanabilir oluşunu kabul etmeyeceklerdir... Dinin kendisi bir istismar, toplumu uyutmaya yarayan, acıları azaltan bir afyondur bana göre... Tartışma yeri burası değil gibi gözükse de dinin bu özelliği irdelenmezse istismara neden uygun olduğunu anlayamayız.. Birileri birşeyleri her zaman istismar edecektir. Ancak din istismara uygun bireyler ve toplumlar yaratmıyor mu sizce ...En azından bunu da tartışmak gerekmez mi... saygılar |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Kafayi yemis der gecer kimileri, ne döver, ne iter, ne kakar, ne de kovalar ![]() Ama, dine cok yatkin kimi insanlar da, kendi disindakilere,ahlaksiz dinsiz imansiz cehennemlik kafirler dediklerinde karsi tarafin acik istismarini sonuna dek hakediyorlar. | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| dinini içinde yaşayan kimsenin istismara uğradığını görmedim.din üzerinden kar elde etmeyi düşününlerin kendisi gibi düşünmeyenlere yaptığı istismarı görmeside hakkıdır diye düşünüyorum |
| #9 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
saygılar | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Fetullah Gülen, Cübbeli Ahmet vs. bunlar gibi insanlar tarafından çok güzel aldatılabiliyorlar,dinde eskisi gibi değil.İnsan değiştikce bütün değerleri değişiyor,bu dinde olsa fark etmez. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|