| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-11-06 13:29 . |
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Paylaştığınız için çok teşekkürler. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| emeğinize sağlık sn aksana... __________________
''BÜYÜK ADAMLAR DÜNYAYA YÜZ YILDA BİR GELİR.BU SEFERKİ BİZE RASTLADI'' İNGİLTERE BAŞBAKANI -Lloyd George- |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Gerçekten iyi fotoğraflar,arşivime aldım...Teşekkürler... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Niye ki? __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #6 | |
| Nasıl niye ki!!!Beğendim,arşivledim...Bir resmi tek yönü ile sunmamışlar,ışık rengini değiştirmşler...İlk sitedekileri daha çok beğendim...Garip bir soru ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #7 | |
| Neden M. Kemal'in fotoğraflarını arşivlemek gereğini duyduğunuzu merak etmiştim sadece, M. Kemal'in fiziksel görünüşüne hayran olduğunuz için mi, yoksa onu belli bir imgeye indirgeyerek onun üzerinden kendinizi ifade etmeye çalıştığınız için mi , size sistem tarafından verilmiş bir ödevi usulca yerine getirmek için mi, yoksa bir statü kazanım hevesiyle mi? Düşüncelerini benimsiyorum diyorsanız, hani bir resim arşivine ne gerek var? Elbette resim bir propoganda amacı olarak kullanılabilir ama arşivinizde M. Kemal resimlerinin varlığını anlayamadım gerçekten, bakıp bakıp ne adammış be mi diyorsunuz mesela? Hani muhtemelen buna benim algı eksikliğim neden olmuştur ama açıklama lütfunda bulunursanız sevinirim. ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #8 | |
| Olur mu öyle şey?Ben hayranlık duyduğum kişilere ait her şeyi taşımak isterim...Yazılarını,sözlerini,resimlerini,belgese llerini...Odamda da asılı kime hayranlık duyuyorsam liderlerden...Neden aslında biliyor musunuz?Çünkü:bana onların resmi yaptıklarını hatırlatıyor ve yaptıkları da tam çalışmadan kopmak üzere iken tekrar çalışma gücümü toparlamama;umutla bakılamayacak halde olan geleceğe karşı bir nebze umut ışığı beslememe neden oluyor...Bence bu kadarı bize hala bir şeyler yaptığıını gösteriyor...Size de yaşama umudunuzun tükendiği zaman bakacağınız umut verici bir arşiv yapmanızı öneririm.Analatabildim(?)sanırım...Saygılar... __________________
| #9 | |
| Anladım tabi, tahmin ettiğim gibiymiş, teşekkürler açıklamanız için. __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|