"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski17-11-06, 12:35  #1
mekurnaz

mekurnaz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Hatay'da ilginç doğum!

Dün star tv de bir haber yayımlandı habere göre bir çocuk insan olarak değilde çok farklı tıpkı bir maymun yavrusu gibi doğmuş ve 1-2 saat içinde ölmüş.Çocuğun o hali gösterildi ve gerçekten insandan farklıydı.Doktorlara göre bu çocukta genetik bir bozukluk varmış.Ama işin asıl ilginç kısmı aynı ailenin diğer çocuklarından birinin tıpkı bir maymun gibi yürümesi.Doktorlara göre bu olay bir çeşit tersine evrim olabileceği şeklindeydi.Bende onlarla aynı fikirdeyim siz ne düşünüyorsunuz?.............
Eski17-11-06, 12:45  #2
M.Dayf
Uzaklaştırıldı

M.Dayf'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

O da bir şey mi ? Ben de gazetede okudum az önce .. Brezilya'nın güneyindeki Passo Fundo kentinde bir köpeğin bir kediyle birleşmesi sonucunda , kedinin köpek özellikleri taşıyan yavrular dünyaya getirdiği yazıyordu.. 6 yavru dünyaya gelmiş ve 3 tanesi hayatını kaybetmiş ama geriye kalan 3 yavru yaşıyor ve hatta resimleri bile var..Kentin üniversitesinde ki genetik bilimciler de , bu iddayı kanıtlayabilmek için yavrulardan kan örnekleri almışlar..Çok ilginç olaylar gerçekten ! Nedir bunların hikmeti acaba ?
M.Dayf is offline  
Eski17-11-06, 13:15  #3
masle

masle'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Sevgili dostum o doğumlara tıp tarafından defalarca şahit olundu. sıradan bir bilim sitesinde bu hastalığın detaylarına ulaşııp ne sendromu olduğunu öğrenebilirsiniz. İşi maymuna çekmeye ne hacet...
Eski17-11-06, 17:16  #4
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Ben de gördüm tvde çok garipti gerçekten,o da dev adam iskeleti tarzı şeyler gibi kolpa değilse bence mezardan çıkarılıp bilimsel bi araştırmada kullanılabilir o bebek,tabii yabancı bilim adamları tarafından.
ReMaT is offline  
Eski17-11-06, 21:30  #5
ursulamel

ursulamel'nın Avatarı

Ülke / Şehir: izmir

Alıntı:
Sayın songull şöyle demiş:

O da bir şey mi ? Ben de gazetede okudum az önce .. Brezilya'nın güneyindeki Passo Fundo kentinde bir köpeğin bir kediyle birleşmesi sonucunda , kedinin köpek özellikleri taşıyan yavrular dünyaya getirdiği yazıyordu.. 6 yavru dünyaya gelmiş ve 3 tanesi hayatını kaybetmiş ama geriye kalan 3 yavru yaşıyor ve hatta resimleri bile var..Kentin üniversitesinde ki genetik bilimciler de , bu iddayı kanıtlayabilmek için yavrulardan kan örnekleri almışlar..Çok ilginç olaylar gerçekten ! Nedir bunların hikmeti acaba ?
Köpeğin kediyle çiftleşmesi sonucu kedinin köpek özellikleri taşıyan yavrular dünyaya getirmesi genetik bilimi açısından bu olaya göre daha normal bir durum.Ama bu bebekler için anne ve babasının ya da çocukların genlerindeki bir bozukluktan sözediliyor.Şöyleki bu çocukları bilinen ilk insansılara benzetiyorlar; yani genlerinin neandertaller ,homo sapiensler yada o türdeki canlılarla benzer olduğu düşünülüyor.Bununda günümüzde tartışmaları süren teorilerin ilerlemesinde yardımcı olacağı kanısındalar.
ursulamel is offline  
Eski18-11-06, 08:27  #6
M.Dayf
Uzaklaştırıldı

M.Dayf'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın ursulamel şöyle demiş:

Köpeğin kediyle çiftleşmesi sonucu kedinin köpek özellikleri taşıyan yavrular dünyaya getirmesi genetik bilimi açısından bu olaya göre daha normal bir durum.Ama bu bebekler için anne ve babasının ya da çocukların genlerindeki bir bozukluktan sözediliyor.Şöyleki bu çocukları bilinen ilk insansılara benzetiyorlar; yani genlerinin neandertaller ,homo sapiensler yada o türdeki canlılarla benzer olduğu düşünülüyor.Bununda günümüzde tartışmaları süren teorilerin ilerlemesinde yardımcı olacağı kanısındalar.

Bilinen ilk insanların o tür canlılara benzediğinide nerden çıkardınız??? bu iddalarda bildiğim kadarıylar çürütülmüştür..Ayrıca bizim atamız , soyumuz bellidir .. hepimiz ilk insan olan Adem A.S 'ın soyundanız..Burda görülen bu tip vakalarda kanaatimce Allah'ın c.c hikmetleridir ve hikmetinden sual olunmaz..

saygılar..
M.Dayf is offline  
Eski18-11-06, 10:48  #7
ursulamel

ursulamel'nın Avatarı

Ülke / Şehir: izmir

sayın songull bunlara zaten insan değil insansılar denmekte ancak ben bunların çürütüldüğünü hiç duymadım.Eğer varsa internette yada bir dergide bana konu hakkında bir makale sunarsanız sevinirim.Adem' in soyundan geldiğimiz doğrudur ama bu dinsel bir simgedir Adem ve Havva'nın birleşerek çocukları olmuştur bizler de bu şekilde türemişizdir diye düşünmüyorsunuz heralde.

saygılar..
ursulamel is offline  
Eski18-11-06, 14:29  #8
denizteam
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Nov 2006

yukardaki görüş %100 bilimsel yaklaşımlardır ama sizin görüşünüz bilimin de üstünde çünkü bilimin inkar ettiği yani bilimin en kötü yanı olan şey ön yargı yasası bazı gerçeklerden uzaklaştırmakta bunun için sizin düşünceleriniz saf bir şekilde ortada tüm şeffaflığı ile saygılarımla
denizteam is offline  
Eski18-11-06, 17:47  #9
yazarkedi

yazarkedi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Evrim maymundan insana doğru gerçekleşir diye biliyorum. Bilmem yanılıyor muyum? İnsandan maymuna evrim de nesi oluyor? Geriye evrim mi? :-)
Herşeyi evrime yormaktan yorulmadınız.
Eski19-11-06, 12:16  #10
maxim

maxim'nın Avatarı

Ülke / Şehir: i s t a n b u l

Arkadaşlar sizleri bilmiyorum ama ben o suratı pek de maymun suratına benzetemedim.Patlak gözler ve deforme bir yüz.Bazı doğumlar sırasında birçok anormallikler görülebiliyor..Benim bilimsel sorgularımın hepsi bilmin de açıklayamadığı mucizelere varmıştır..Ben bu mucizeyi tanrı olarak tanımladım. Açıkcası insanlığın oluşumunu tam olarak bilmiyorum ancak tanrıya inanan birisi olarak insanlığın bir anda yaratılmış olma ihtimali bana saçma gelmiyor..Evreni yaratan tanrıya inanacaksınız, ama o tanrının insanları birden yaratmış olma ihtimalini mantıksız bulacaksınız..Bence doğru bir yaklaşım değil..
maxim is offline  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 04:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)