"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

PKK'ının AIDS'le başı dertte!

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski05-07-05, 09:32  #1
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
PKK'ının AIDS'le başı dertte!

Eli kanlı terör örgütü PKK'da AIDS paniği yaşanıyor. Kadın militanlarda ortaya çıkan AIDS vakaları PKK'yı neye uğradığını şaşırttı. Kadınlar mağaralarda tecrit ediliyor.
Terör örgütü PKK'da AIDS paniği yaşanıyor. Örgütün kadın militanlarında ortaya çıkan AİDS vakaları PKK'yı tam anlamıyla şoka soktu.

AIDS'li kadın militanlar mağarada tecrit altında tutulurken, bu militanların cephede sıcak çatışmaya sürdürüleceği gelen bilgiler arasında.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-07-05, 13:38  #2
petricli

Allah belalarını verdi sonunda!..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-07-05, 20:16  #3
ışık

Giriş Tarihi: Apr 2005
Ülke / Şehir: İzmir

Beter olsunlar.
ışık is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-07-07, 16:26  #4
Diejamiro

Diejamiro'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Ülke / Şehir: Jerusalem

Alıntı:
Sayın ibra şöyle demiş:

Mesajı Göster
Eli kanlı terör örgütü PKK'da AIDS paniği yaşanıyor. Kadın militanlarda ortaya çıkan AIDS vakaları PKK'yı neye uğradığını şaşırttı. Kadınlar mağaralarda tecrit ediliyor.
Terör örgütü PKK'da AIDS paniği yaşanıyor. Örgütün kadın militanlarında ortaya çıkan AİDS vakaları PKK'yı tam anlamıyla şoka soktu.

AIDS'li kadın militanlar mağarada tecrit altında tutulurken, bu militanların cephede sıcak çatışmaya sürdürüleceği gelen bilgiler arasında.
Sayın ibra, kaynak lütfen.
Eski03-07-07, 19:36  #5
PaRTiZaNCa

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:
Sayın ibra şöyle demiş:

Mesajı Göster

Elinizde bir kaynak varmı?Asılsız haberleri yayınlamayın lütfen.
Eski03-07-07, 19:37  #6
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

TERöRİSTLER FUHUŞ BATAĞINDA

Kendi militanlarını zehirleyen PKK’nın başı bir başka ‘zehirlenme’ vakasıyla belada. İranlı militanlar tarafından Kandil’e taşınan HIV virüsünden dolayı örgütte ciddi bir panik yaşanıyor. İddialara göre 5 AIDS’li kadın militanını geçtiğimiz yıl infaz eden PKK, yine de virüsün yayılmasını önleyemedi. Yaklaşık 15 PKK’lının AIDS’li olduğu, bu durumun örgütte ciddi moral çöküntüsüne yol açtığı aktarılıyor. Her grup, kendi içinde genelge yayınlamasına rağmen fuhşun önüne geçilemiyor.

Diğer bir iddiaya göre ise PKK’da toplu seksin arttığı yönünde. Bu fuhuş partilerinde esrar ve uyuşturucu kullanıldığı da gelen haberler arasında. Bunu önlemek için Karayılan’ın geçtiğimiz yılın sonunda yayınladığı genelge ile kadınların ana merkezden daha uzaklara kamp kurmaları talimatını verdiği aktarılıyor. Fuhuş olaylarına üst düzey elebaşların da dâhil olması sebebiyle, bu rezaletin daha üst kademeye yansıtılmadığı ileri sürülüyor. Mesela Khunera Kampı’nda bulunan örgütün önemli isimlerinden Ali Haydar Kaytan’ın fuhuş olaylarında başı çektiği belirtiliyor. Kadınlara düşkünlüğünden dolayı “Tecavüzcü Coşkun” lakabı takılan Kaytan’ın kendi emrindeki kızlardan küçük bir harem kurduğu ve hamile kalmamak şartıyla kendine bağlı militanlara fuhşu serbest bıraktığı belirtiliyor.
http://www.pafuli.net/haberdetay.asp?id=180
Ulukoca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-07-07, 19:47  #7
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın PaRTiZaNCa şöyle demiş:

Mesajı Göster
Yollayın efendim yollayın bu asılsız haberleri.Nasıl olsa karalama kampanyası başladı.Galiba bu haberleri yazanlarda PKK militanlarıyla beraber toplu sex yapıp AIDS'li olmuş ordan biliyor.
anlamadım. Kaynak demişiniz de konuyla ilgili ben de kaynak sundum. Eğer çürütürseniz kabul hatalıyım der silerim. Bu tarz konuşmaya gerek yok yani...

Ayrıca pkk da aids olması neden sizi bu kadar sinirlendirdi onu da anlamadım zaten...

daha sakin ve mantıklı davranmayı tavsiye ederim...

Saygılarımla
Eski03-07-07, 19:50  #8
PaRTiZaNCa

Giriş Tarihi: Jan 2007

Beni sinirlendiren PKK'da AIDS olması değil asılsız iftiral olmasıdır.
Dağdakiler oraya sex yapmak için çıkmamıştır.Kadın Gerillalarda sex makineleri değildir.Onlar onurlu mücadelelerini vermek için oradalar.Bu tip insanların farkllı yorumları beni kızdıran budur.Terörist diyorsunuz tmm terör örgütü diyorsunuz tmm bir söylenmeyen bunlar kalmıştı bunlarıda söylediler.
Karalama kampanyası iyi çalışıyor.
Başarılar...
Eski03-07-07, 19:59  #9
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın PaRTiZaNCa şöyle demiş:

Mesajı Göster
Beni sinirlendiren PKK'da AIDS olması değil asılsız iftiral olmasıdır.
Dağdakiler oraya sex yapmak için çıkmamıştır.Kadın Gerillalarda sex makineleri değildir.Onlar onurlu mücadelelerini vermek için oradalar.Bu tip insanların farkllı yorumları beni kızdıran budur.Terörist diyorsunuz tmm terör örgütü diyorsunuz tmm bir söylenmeyen bunlar kalmıştı bunlarıda söylediler.
Karalama kampanyası iyi çalışıyor.
Başarılar...
sayın partizanca, terörist oldukları konusunda şüpheniz mi var? Varsa eğer şu konuya bakın yorumlarınızı da bekleriz...

http://yaziyaz.com/forum/thread18307.html

Sonra bakın iftira ise eğer iftira olduğu isbat edilirse söylemlerin bir geçerliliği kalmaz. O nedenle "onurlu gerilla" söylemlerine gerek yok zaten, anlamsız. (üstelik gerilla bir mücadele tarzıdır, askeri açıdan. Gerilla olan kişinin terörist olmayacağı anlamına gelmez bu)

Üstelik karalama kampanyası yapmaya gerek yok zaten, bir terör örgütünü karalamaya çalışmak anlamsız olur bence...

Saygılarımla
Eski03-07-07, 20:09  #10
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Nasıl da savunmaya geçilmiş hemen.Dağdakiler çıkmıyor zaten oraya seks yapmak için,tecavüze uğruyorlar.

En çok da şuna güldüm;
""Galiba bu haberleri yazanlarda PKK militanlarıyla beraber toplu sex yapıp AIDS'li olmuş ordan biliyor.""

Bütün haberleri böyle sorgulayalım mı ne dersiniz?Okuduğumuz herşeyi

Karalama kampanyası demişken,Başbağlar başlığına bir bakın isterseniz,karalamak için herhangi bir çaba sarfedilmesine gerek var mı?

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)