"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Doğu Türkistan Gerçeği/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Birileri Çin dünyaya adalet dağıtıyor diye övüne dursun ama ne adalet! Aşağıda nasıl bir adalet olduğunu daha iyi bir şekilde göreceksiniz. http://www.hurgokbayrak.com/yeni_sayfa_6.htm |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Orada bağımsızlığı için hakkını arayan Türk soydaşlarımıza "terörist" amblemini yapıştırmaya kalkanların da okuması gereken bir yazı... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-11-06 21:17 . | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006 Ülke / Şehir: ANKARA
| Mutlaka, OrtaAsya'daki Türki Devletlerle siyasi ve ekonomik bir birlik teşekkül edilmelidir. Avrupa birliği ülkelerindeki gibi yönetim haklarını devretmek tarzında değilde, daha esnek ve daha işlevsel. Bu tür bir oluşumun Türkiye ve Türki Cumhuriyetlere getirisi çok fazla olacaktır. Eğer bu tarz bir birlik oluşmuş olsaydı Son Kazakistan olayları yaşanmazdı kanaatindeyim. Ayrıca, Türkiye en kısa sürede Şangay beşlisine gözlemci ülke statüsünde katılmalıdır.Avrupa avrupa derken Uyuyan dev Asyayı es geçiyoruz. __________________
"Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Razı Değil." --- Fuzuli "Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına, Türk Milleti denir." --- Mustafa Kemal Atatürk |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Okumadan, Amerika'nın zamanında türk milliyetçileri aracılığıyla empoze ettirdiği sovyetleri bölme politikasının bugünkü çin ayağı diye yorum yapasım geliyor (büyük ihtimal de öyle) biraz baktım, bir türk tarafından hazırlandığı belli olan bu sitede neler anlatıldığı kısaca özetlenirse memnun olurum, sanırım sırf doğu türkistan tarihte türk bölgesi olduğu için bu bölgenin bağımsızlığı savunuluyor.. __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Zulme göz yummak hangi ideolojiye sığar? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
|
| #6 | |
| bu site çin'i osmanlı ile karıştırmış, osmanlı işgal ettiği yerlere türk nüfusu yerleştirip, oralardaki insanları türkleştirmeye çalışıyordu, neyse saçmalıklarla dolu hangi birini savunayım, milli benliklerini unutturmaya çalışıyorlarmış ama doğu türkistanlılar milli benliğe sahip oldukları için 10 ar tane çocuk yapıyorlarmış euehehe :D __________________
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Yorumlayalım: Bu söylemlerinizle milletleri eşit saymamakta ve solla zıt düşmektesiniz... Yahut ben öyle anladım... Atatürk Milliyetçisiym, insanım, dolayısıyla tüm ezilenlerin yanındayım __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
|
| #8 | |
| Sayın Jurnal, eğer doğru düzgün kanıtlarla sunulsa amenna, ne bir askeri vs. operasyondan söz ediliyor, ne de katliamdan, sadece nüfus hesabından orada bir katliam olduğuna inanmamı mı bekliyorsunuz ki bu turan hikayeleri dediğim gibi sovyetleri bölmek için kullanıldı ve o yüzden benim gözümde sabıkalı bu fikirler, milletleri eşit saymadığımı söylüyorsunuz, o zaman mensup olduğum halkı yani türk halkını küçük görüyorum demektir.. __________________
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Ayrıca.Tepki gösterdiğim üslubunuzun yanlışlığı bence aşikar. Düşünceleriniz farklı olabilir, ama üslubunuz... Üslubunuz yanlıştır. Açık olarak üslubunuzu gördüğüm için, yorumum üslubunuza olacaktır tabii ki.. __________________
|
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|